Sameday futárszolgálat, ezekkel mi van?
Miért is nem csodálkozom? Román érdekeltségű a cég.
Csak a lehúzás megy,meg a megmagyarázás,de az nagyon!
Undoritó banda. Rendeltem húsvétra ajándékot 3 napig irták, hogy kihozzák, semmi. Végül visszavitték .
Most ismét ők szállitanak flegma futár nem tetszett neki , hogy mondtam , hogy ne az legyen mint múltkor.
Válasza , hogy ba.hatom az online fizetést kidobja a kukába ha ide kell hozni neki csomagot
13-as vagyok, és ma megint a Sameday hozta a csomagot. Most is hibátlan volt a minden a csomagban, semmi sérülés. Ezúttal másik futár volt, mint a múltkor, de a mostani is rendes volt, ismét nem tudok rájuk rosszat mondani.
Nálunk az elmúlt 6-7 évben, amióta elkezdtünk a neten rendelgetni cuccokat, már baromi sok futár járt összesen különféle futárcégektől: 3 GLS, 2 Express One (plusz 2 Trans-O-Flex még a váltás előtt), 2 Sprinter, 4 MPL, 2 vagy 3 DPD, 1 Fürgefutár és 1 Royal. És persze Tesco futárokból is volt kb. 8-10 az elmúlt 2 évben.
Fura, hogy a hírhedten rossz memóriám ellenére a futárokra mind emlékszem, de még furább, hogy én nem tudok egy olyan futárt vagy futárszolgálatot se említeni, akivel vagy amelyikkel negatív tapasztalatom lett volna.
Nekem személy szerint az a fontos, hogy szállítás előtt kapjak értesítést (legalább előző este), hogy érkezés előtt telefonáljanak, hogy a csomagom sérülésmentes legyen, és persze maga a futár ne legyen tapló.
Nálam ezek eddig mind kivétel nélkül teljesültek. Sőt, a mostani futárok az elmúlt 1-2 évből kifejezetten kedvesek. Beszélgetünk, emlékeznek rám és arra is, amiről beszélgettünk.
Talán csak én vagyok oltári nagy mázlista ilyen téren - főleg, hogy Borsod megye kellős közepén élek -, de valahogy mégis az az érzésem, hogy nem feltétlenül a futárcégtől, hanem inkább a futártól függ maga a "futárszállítási élmény", ami pedig szerintem leginkább régiófüggő kéne, hogy legyen. De ahhoz képest, hogy Borsodban ilyen jó tapasztalataim vannak, szerintem ez az elméletem vagy megdőlt, vagy pedig tényleg csak mázlim van a futárokkal.
Mindegy, a lényeg: a Sameday nekem 2 szállítás alapján teljesen okés futárcég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!