Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Sameday futárszolgálat,...

Sameday futárszolgálat, ezekkel mi van?

Figyelt kérdés
Kedd óta kapok reggelente sms-t, hogy "Csomagját a mai napon a futár kézbesíteni fogja", de se a futár nem jön sose, se a megadott tel szám nem jó (marmint konkrétan van benne több plusz szám és így hívhatatlan), emailre meg nem reagálnak, de az oldal ahonnan rendeltem meg azt irja, hogy már a futárnál van a cucc... Akkor meg most mivan? Nem tudok mégegy napot itthon maradni home office-ba és ha a csomagot bevágja kapun belülre, az ott szanaszét ázik én lefejelem...

2021. dec. 10. 08:10
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim válasza:
100%
Nekem is rossz tapasztalatom van velük! Rendeletem egy ágymatracot a szüleimnek, amit a feladó a Sameday nevű futárszolgálattal hamar fel is adott, 3. munkanapon hívott a futár, hogy mindjárt ott van náluk. Utánvétes csomagként érkezett. Mint utólag kiderült a csomagolás és a matrac is megsérült útközben, de a futár annyira pofátlan volt és úgy vitte be, tette le a matracot, hogy a 81 éves édesanyám, csak 2 perccel a futár távozása után vette ezt észre. Teljesen hülyére vette szegényt. Hívott engem azonnal, én egyből hívtam a futárt, aki mindent letagadott és nem jött vissza a csomagért. Hívtam a Sameday panasz bejelentő ügyfélszolgálatot, azok kérték, hogy email-ben írjam le mi történt, kivizsgálják. Kb. félóra után megjött rá a válasz, hogy sem a raktárukban, sem a sofőr nem vette észre, hogy sérült lenne a csomag így ez nem az ő hibájuk. Hazudnak mind. Most ott járunk, hogy a feladó jóindulatán múlik, hogy egyáltalán kicserélik-e a matracot. Ha ez nem jön össze, akkor feljelentem a futárt az biztos. Arcátlan, felelősségét nem vállaló egyén, aki képes ilyen módon egy nagyértékű, sérült áruval, hülyére venni egy idős embert! Ezek után külön megkérdezem, hogy kivel szállít az adott cég, és ezekkel nem kérem. A GLS, DPD, Express One-nal, soha sem volt ilyen tapasztalatom.
2022. jan. 18. 06:22
 12/57 anonim ***** válasza:
78%

Miért is nem csodálkozom? Román érdekeltségű a cég.

Csak a lehúzás megy,meg a megmagyarázás,de az nagyon!

2022. febr. 19. 14:10
 13/57 anonim ***** válasza:
69%
Én elégedett vagyok velük. Ma küldtek SMS-t, hogy érkezik csomag, telefonáltak is, érkezett a futár, egy kedves lány hozta a csomagot. A csomag is rendben volt, pedig törékeny árut hozott.
2022. márc. 9. 13:17
 14/57 Varga Peperonipizza válasza:
61%
Én is elégedett vagyok. A szállítás gyors volt, a futár kedves volt, Egyedül az volt a baj hogy nem vette fel a telefont de ezen kívül minden jó volt. A termék se volt eltörve.
2022. máj. 25. 19:08
 15/57 anonim válasza:
100%

Undoritó banda. Rendeltem húsvétra ajándékot 3 napig irták, hogy kihozzák, semmi. Végül visszavitték .

Most ismét ők szállitanak flegma futár nem tetszett neki , hogy mondtam , hogy ne az legyen mint múltkor.

Válasza , hogy ba.hatom az online fizetést kidobja a kukába ha ide kell hozni neki csomagot

2022. máj. 31. 23:41
 16/57 anonim válasza:
51%
Még csak egyszer hozta ki ez a futárszolgálat a csomagot, és én elégedett vagyok velük. Két munkanap volt mire megérkezett a csomag, más szolgálatnál három szokott lenni. A negatívum az, hogy semmilyen email nem jött tőlük, csak egy sms a kézbesítési napon. Viszont az plusz pont, hogy a futár felhívott 5-10 perccel előtte, hogy át tudom e venni a csomagot.
2022. jún. 3. 16:57
 17/57 anonim ***** válasza:
68%

13-as vagyok, és ma megint a Sameday hozta a csomagot. Most is hibátlan volt a minden a csomagban, semmi sérülés. Ezúttal másik futár volt, mint a múltkor, de a mostani is rendes volt, ismét nem tudok rájuk rosszat mondani.

Nálunk az elmúlt 6-7 évben, amióta elkezdtünk a neten rendelgetni cuccokat, már baromi sok futár járt összesen különféle futárcégektől: 3 GLS, 2 Express One (plusz 2 Trans-O-Flex még a váltás előtt), 2 Sprinter, 4 MPL, 2 vagy 3 DPD, 1 Fürgefutár és 1 Royal. És persze Tesco futárokból is volt kb. 8-10 az elmúlt 2 évben.

Fura, hogy a hírhedten rossz memóriám ellenére a futárokra mind emlékszem, de még furább, hogy én nem tudok egy olyan futárt vagy futárszolgálatot se említeni, akivel vagy amelyikkel negatív tapasztalatom lett volna.

Nekem személy szerint az a fontos, hogy szállítás előtt kapjak értesítést (legalább előző este), hogy érkezés előtt telefonáljanak, hogy a csomagom sérülésmentes legyen, és persze maga a futár ne legyen tapló.

Nálam ezek eddig mind kivétel nélkül teljesültek. Sőt, a mostani futárok az elmúlt 1-2 évből kifejezetten kedvesek. Beszélgetünk, emlékeznek rám és arra is, amiről beszélgettünk.

Talán csak én vagyok oltári nagy mázlista ilyen téren - főleg, hogy Borsod megye kellős közepén élek -, de valahogy mégis az az érzésem, hogy nem feltétlenül a futárcégtől, hanem inkább a futártól függ maga a "futárszállítási élmény", ami pedig szerintem leginkább régiófüggő kéne, hogy legyen. De ahhoz képest, hogy Borsodban ilyen jó tapasztalataim vannak, szerintem ez az elméletem vagy megdőlt, vagy pedig tényleg csak mázlim van a futárokkal.

Mindegy, a lényeg: a Sameday nekem 2 szállítás alapján teljesen okés futárcég.

2022. jún. 3. 22:20
 18/57 anonim válasza:
60%
Román cég...Ennyi elég is róluk.
2022. aug. 10. 07:36
 19/57 anonim válasza:
100%
Most sajnos én is belebotlottam ebbe a futárszolgálatba. Ez az első alkalom, hogy ilyen rossz tapasztalatom van. Ráadásul online fizettem! Mi érdekük van abban, hogy így lehúzzák a másikat! A pénzt megkapták, akkor én miért nem kaphatom meg azt amit rendeltem?
2022. szept. 13. 18:08
 20/57 anonim válasza:
97%
Időben jött a csomag, de a futár bepróbálkozott még egy pénzlehúzással, mondván emeletre kellett hozni. Ilyennel sem találkoztam még más szolgálatnál.
2022. okt. 7. 11:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!