Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Sameday futárszolgálat,...

Sameday futárszolgálat, ezekkel mi van?

Figyelt kérdés
Kedd óta kapok reggelente sms-t, hogy "Csomagját a mai napon a futár kézbesíteni fogja", de se a futár nem jön sose, se a megadott tel szám nem jó (marmint konkrétan van benne több plusz szám és így hívhatatlan), emailre meg nem reagálnak, de az oldal ahonnan rendeltem meg azt irja, hogy már a futárnál van a cucc... Akkor meg most mivan? Nem tudok mégegy napot itthon maradni home office-ba és ha a csomagot bevágja kapun belülre, az ott szanaszét ázik én lefejelem...

2021. dec. 10. 08:10
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim válasza:

Mi is megjártuk ezzel a futárcéggel. Az emagról rendeltünk egy állóporszívót, még mikulás körül. Egy hétig semmi, nyomon követtük a csomagot, és december 12.- re írták, hogy nem tudták kézbesíteni, pedig aznap kétszer próbálták. Senki nem hívott, nem csöngetett.

Telefonon érdeklődve mondták újra próbálják. Állítólag 16.-án megint kiszállították. Ez egy portaszolgálatos ház, minden futár leadja a portára, ha nem találja a tulajt, de se telefonon se máshogy nem kerestek.

Végül vissza küldik az emagnak, majd visszautalják a pénzt, és rendelhetem újra, de most inkább elmegyek érte személyesen, mert mégegyszer nem bízom ebben a cégben. Csoda, hogy még szállíttat velük valaki...

2022. dec. 20. 16:13
 32/57 anonim válasza:
100%
Alzáról rendeltem Foxposttal, vidékre alig 24 óra alatt megérkezett Pestről. Máshonnan DPD-vel külföldről, csütörtök este adtam le és ma kedd délelőtt jött meg. Hihetetlen hogy milyen gyorsak így karácsony előtt is, ez a hulladék román samedayt meg senkinek nem ajánlom.
2022. dec. 20. 16:54
 33/57 Gina0007 válasza:

2022. december 4-én rendeltem egy nagyobb csomagot. December 7-e óta a futárszolgálat bírtokában van, és ma 2022. december 21-én még mindig nem szállították ki. Ugyan a legjobbaknak minősítik magukat, de nem tudom mit kellene tennem ahhoz, hogy megkapjam karácsonyra a csomagomat. Hívtam őket többször is, megígérték, hogy megsürgetik, de nem történik semmi és ehhez képest van képük 1200 forint futárköltséget elkérni. Felháborító ez az egész futárszolgálat.

Idő már nincs, hogy hasonló cuccot beszerezzek, mert csak online lehet rendelni. Hányinger az egész.

2022. dec. 21. 08:44
 34/57 anonim válasza:

Decemberben két csomagot adtam fel sameday-automatán keresztül, de bár ne tettem volna! Az első egy bazi nagy karton volt, azt simán elvesztették. Telefonon szinte lehetetlen elérni őket, ahogy fentebb írták mások, sokáig foglalt, aztán egyszer csak beenged az automatához, aztán egyszer csak valaki felveszi, aki nem igazán tud mit csinálni, csak "írni a depónak". Ímélekre nem válaszolnak. Asszem mehetek a fogyasztóvédelemhez.

A második csomagot még nem vesztették el, de 5 napja a pesti depóban várja, hogy kivigyék az automatába...

2022. dec. 21. 10:03
 35/57 anonim válasza:
52%
Ez az új-római sameday nekem is ül a csomagomon. Egy tenyérnyi méretű csomag. Szerencsére nem fizettem előre. Dec. 9-én rendeltem, dec. 13. óta van a raktárukban. Pontosan 12 napja. Ha nem HAZUDTÁK volna azt először, hogy 13-án átvehetem, és utána azt, hogy 15-én, aztán 15-e+max 3 nap. Akkor türelmesebb lennék valamivel. És még csak házhoz sem kell hozniuk, hanem csak a saját automatájukba kellene beleoktojálni, amikor arra járnak. Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek, kivéve az új-rómaiaknak!
2022. dec. 21. 10:08
 36/57 anonim válasza:
Nekem se hozták ki, nyomon követő rendszerük alapján a raktárban van, már 12 napja... Honlapon levő telefonszám (36 1 374 3890) helytelen, nem csöng ki. Valakinek van telefonszáma az ügyfélszolgálathoz?
2022. dec. 22. 10:06
 37/57 anonim válasza:
Én még nem panaszkodhatnék igazából de megteszem a kommenteket olvasva! 28-ra ígérte az eMAG a kiszállítást, most dec. 27 20:40 van és még nem adták át a Samedays-nek! Nagy értékről van szó. Ha tényleg az van amit itt sokan írtak, félek hogy én is így járok és ahogy látom, nem igazán lehet mit tenni ez ellen ha bekövetkezik. Csatlakozom az előttem kommentelőkhöz: GLS-sel, Express One-nal, Sprinterrel de még MPL-lel sem volt SOHA ilyen gondom. Az utóbbival max annyi, hogy nem mindig csörgött ide előtte de most a Samedays-ről olvasgatva, ez a legkevesebb!
2022. dec. 27. 20:41
 38/57 Ancsa7 válasza:
61%

December 13-án átadták a megrendelésemet a futárszolgálatnak.1 órával ezelőtt hozták ki!De 23-án este küldtek egy sms-t,hogy ha kell a csomagom,akkor 24-én elmehetek érte.

Ez egy kritikán aluli cég!

Ha legközelebb azt látom,hogy velük szállítatnának,inkább nem rendelek arról az oldalról.

2022. dec. 28. 14:08
 39/57 anonim ***** válasza:

Nekem úgy igazán gondom még nem volt velük, ami probléma akadt, az se az ő hibájuk volt. Többnyire easyboxba rendelek. Ezekkel 1 esetet kivéve nem volt gond.

Egyszer volt olyan, hogy akkor derült ki egy easyboxba rendelt csomagról, hogy nem fér be a mérete miatt az automatába, amikor hozta volna a futár. Reggel korán már hívott, de mivel nem szamítottam ilyesmire, nem volt felhangosítva a telefonom, aludtam. Így nem hallottam. Így nem tudott mást tenni minthogy akkor konkrétan visszavitte a rendelést a raktárba. Másnap már kèszültem, és reggel korán fel is hívott hogy mi a helyzet és házhoz kéne hoznia a csomagot. Bemondtam a címem és még bőven délelőtt ide is ért, 2 marha nagy zsákba csomagolták a cuccot. Még egy se fért volna boxba, nemhogy 2, nem is értem miért szerepelt a termék oldalon hogy easyboxba lehet rendelni.

Szóval ez abszolut nem a futár hibája volt. Szerencsémre azon a héten szabin voltam, így a házhoz hozás se volt probléma. Ha nem lettem volna itthon, akkor rácsörögtem volna a szintén a házban lakó szomszédra és ő vette volna át.

+ Egyszer rendeltem már alapból házhoz, ( más opció nem is volt), azzal is minden rendben volt, még dèlelőtt ért ide a cuccal, nem kellett sokat várni sem. Mindkét házhoz fuvarozós esetben a futár kedves volt, normális, a borravalót is megköszönték.

2023. márc. 9. 02:32
 40/57 anonim válasza:

Én a múlthét pénteken rendeltem az eMAG-ról. Utólag lettem figyelmes rá, hogy a Sameday szállítja ki a termékemet. Előre ki is fizettem, mert tudom, hogy az emagnál sosem volt ilyen problémám. A nyomonkövetés mára írta ki, hogy megérkezik az áru. Ma ránéztem a nyomonkövetésre délelőtt, hogy hol tart, és az állt benne, hogy "Kézbesítés sikertelen, újra próbáljuk".

Se SMS, se e-mail, semmi nem jött. Csak a nyomonkövetésből derült ki, hogy ma hozták volna. Holnap, ha megint nem hozzák, akkor panaszt teszek náluk, valamint a fogyasztóvédelemnél, és az eMAG-nál is.

2023. jún. 12. 15:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!