Miért csak azok tudnak sikeresek lenni az életben akik
gazdag családból származnak?
Én szegény családból származom és milliós alkalmazotti fizetésem van.
2021. dec. 5. 11:42
2/48 A kérdező kommentje:
1-es: Azt már megszokhattuk hogy itt az egyszerű burkoló is a gyk-n millios fizetést mond. De ha megkérdezhetem mivel dolgozol? És melyik cégnél ahol megadnak ennyit? Jah és ez a másik hogy ere már sokan nem válaszolnak. És igy már nem hihető el sajnos.
3/48 A kérdező kommentje:
Bocs elirtam. Tehát mivel foglalkozol.
[link]
Ne magadból indulj ki kérdező.
2021. dec. 5. 11:50
Onnan, hogy nem kifogásokat keresnek mint te, hanem cselekednek.
Szerinted nem lehet milliós fizetése egy alkalmazottnak, én meg látom, hogy lehet.
Szerinted nem lehet kevés pénzből jól profitáló vállalkozást építeni, én megtapasztalom, hogy lehet.
Pusztán a gondolkodásunk a más.. és emiatt te egy helyben állsz, hülyébbnél hülyébb elméleteket gyártasz a "miért nem"-re, én meg száguldok.
Kapcsolatok megléte csak hab a tortán, azokat tudni is kell kihasználni, ahhoz meg ész kell.
2021. dec. 5. 11:51
#2 mindegyik cégnél megadják ezt. A kiemelt saleses aki a vip ügyfeleket kezeli is sima alkalmazott milliós fizetéssel, míg a cégvezető is alkalmazott milliós fizetéssel.
2021. dec. 5. 11:52
Abban igazad van hogy nagyon nem egyenlők az esélyek. Én is hatalmas hátrányból indultam nincstelen szülők gyerekeként. Nem tudtak támogatni anyagilag, nem tudtak semmi értékes tapasztalatot átadni az életről. Vannak akiknek az ölükbe pottyan egy saját lakás. Nekem egy lakás áráért 10 évet kellett güriznem, jórészt külföldön. A pénz a gazdagokhoz vándorol a szegényektől, ez mindennek az alapja. Ez van, ilyen a rendszer, ez a kapitalizmus. Ha nem tetszik akkor el lehet költözni egy másik bolygóra.
2021. dec. 5. 11:53
Kicsi paraszt csaladbol szarmazom, nem is magyarorszagrol, sokat tanultam, most millio felett keresek havonta budapesten, ugy hogy heti 20-30 orat dolgozok, semmi kapcsolati toke, semmi csokos, semmi nem kellett hozza csak annyi h ertsek ahhoz amit csinalok...
Es igen, en is informatikus vagyok...
2021. dec. 5. 11:57
Kicsit el vagy tévedve kérdező. IT-ban pl. 10 év tapasztalat felett már gyakorlatilag szégyen, ha nincs milliós fizetésed.
2021. dec. 5. 12:01
Ehm. Anyum egyedul nevelte kettonket, penzem annyi volt amennyit diakmunkaztam. Lediplomáztam egy piacképes teruleten, jelenleg egyeni vallalkozokent evi 15M bevételem van (koltseg csak az időm). Épp céget alapítok hogy nőni tudjak. Ket eve, 31 evesen vettem lakast, mar hitelmentes. Nem hiszem hogy gazdag startom volt, inkabb also kozeposztaly.
2021. dec. 5. 12:08
Kapcsolódó kérdések: