Mi motiválja az ilyen embereket a továbbiakra?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, aki tele van pénzzel, és a cége sem fejlődik már különösebben. Például ott van Bill Gates. Szerintem a pénz már nem érdekli régóta, a Microsoft sem fog innentől akkorát fejlődni, illetve úgy tudom, nem igazán avatkozik bele a cég mindennapi dolgaiba már, úgymond nyugdíjazta magát. Szóval őt mi motiválhatja?2021. szept. 11. 20:31
3/19 anonim válasza:
Milyen továbbiakra? Elérte amit akart és most élvezi az életet.
4/19 A kérdező kommentje:
Mivel szerez/szereznek örömet magának/maguknak? És nem lehet, hogy inkább másoknak akarnak? Például Bill vakcinafejlesztésben is részt vesz, hogy segíthessen másokon.
2021. szept. 11. 20:36
5/19 A kérdező kommentje:
De ezek az emberek nem így működnek. Nem tudnak leállni. Nem tudnak csak úgy hátra dőlni, oszt jól van.
2021. szept. 11. 20:37
6/19 anonim válasza:
Akkor megválaszoltad a saját kérdésedet.
7/19 A kérdező kommentje:
Én apám is ilyen, nem tud csak úgy hátra dőlni, mert egész életében vállalkozó volt, mindig csinált valamit, törte a fejét. Mikor meg szabadideje van, akkor meg itthon csinál állandóan ezt-azt. Olykor rá is szólok, hogy sok lesz öreg, pihentess.
2021. szept. 11. 20:50
8/19 anonim válasza:
Akkor miért nem kérdezed meg apádat? Vagy mi a kérdésed?
9/19 A kérdező kommentje:
Engem az zavar, hogy nem akar nekem 50 milliós autót venni. Annyiba kerül, amelyiket én akarnám magamnak, de azt mondja, hogy az élet nem így működik. Akkor hogyan működik? Élvezni kell, amit megtehetünk.
2021. szept. 11. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!