Voltam egy állásinterjún és rá egy hétre felhívott a cég,hogy rám esett a választásztásuk. Igérték,hogy keresnek emailben a továbbiakról de ennek már 2 napja és még mindig nem kaptam semmit.Szerintetek mégse akarnak alkalmazni?
Először is nagyon gratulálok!
Szerintem ne aggódj, majd keresnek. Esetleg holnap fölhívhatod őket hogy mi a helyzet, de szerintem nem kell túlgondolni.
Kedves 2. válaszoló!
Köszönöm,remélem csak én gondolom túl.
Kedves 3. válaszoló!
Piacvezető cégek között van,nem hinném,hogy jelentős lenne számukra az a támogatás.
Bár sajnos a mai világban már nem tudni. :/
Kedves 5. válaszoló!
Igen,kitértek a fizetésre,juttatásokra,szinte mindenre. Munkaidő,alkalmassági vizsgálat helye is szóba került.
Mondta a HR-es,hogy egyezteti mikor kellene alkalmassagira mennem es kezdenem és elküld mindent. De sajna azóta se semmi.
Kedves 7-es!
Köszönöm a válaszod! 😊
Hát reménykedem!
Mondjuk én egy cég helyében nem engedném meg magamnak,hogy valakit palira vegyek azzal,hogy felvettem de aztán többet nem is jelentkezek ha esetleg máshogyan adódik.
Mindenkinek köszönöm a válaszát!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!