Voltam egy állásinterjún és rá egy hétre felhívott a cég,hogy rám esett a választásztásuk. Igérték,hogy keresnek emailben a továbbiakról de ennek már 2 napja és még mindig nem kaptam semmit.Szerintetek mégse akarnak alkalmazni?
Figyelt kérdés
Felhívjam esetleg őket vagy mit csináljak?2021. máj. 27. 15:45
11/17 anonim válasza:
Írásban kaptál ajánlatot vagy csak szóban?
12/17 A kérdező kommentje:
Kedves 11-es!
Telefonon beszéltünk, a HR-es hölgy még a végén kérte is,hogy tegezzük egymást, hivatkozva arra,hogy mostantól munkatársak vagyunk.
2021. máj. 27. 22:58
13/17 anonim válasza:
Hát ez azért fura, hogy írásban nem küldenek semmit
14/17 anonim válasza:
Hívd fel őket, túl sok mindent úgyse veszthetsz. Ha nem kellesz mégse nekik azt ki tudod majd fejteni a sorok közül.
15/17 anonim válasza:
Úgy néz ki a gyógytornász HR-es csaj mással volt elfoglalva!
16/17 A kérdező kommentje:
Kedves 15. válaszoló!
Ne haragudj,de ezt a hozzászólást nem értem…
2021. máj. 28. 15:24
17/17 anonim válasza:
Arra gondoltam, hogy köröm reszelés illetve barátnői messengerezés stb. illetve más "fontos" tevékenységek közben nem jutott rád ideje. Én maximálisan megértem őt. Nem ő tehet róla, hogy a magyar HR is olyan magyaros színvonalú.( Például Komolyabb, szinvonalasabb teszt, interjutipusok stb. használata nem jellemző az interjúkon, leginkább az a jellemző, hogy fiatal gyógytornász/ magyar szakos csajok előre megírt kérdéseket felolvasnak)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!