Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen legyen az önéletrajz?

Milyen legyen az önéletrajz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

KKV-knál ugye szinte mindig fényképes önéletrajzot szoktak kérni, viszont a multiknál(IT munkák pl) mi az alap? Se kor - se fénykép a diszkrimináció miatt, vagy ez hogy van? Előre is köszi a választ!

2021. dec. 1. 13:42
 1/6 anonim ***** válasza:
52%

Kor semmikepp nem kell.

Fenykep cegfuggo.

2021. dec. 1. 14:18
 2/6 anonim ***** válasza:
52%

Fényképet csak akkor, ha konkrétan fényképes önéletrajzot kérnek.

Én mindig beírom a születési dátumot az adataimhoz.

2021. dec. 1. 14:20
 3/6 anonim ***** válasza:
27%

Én soha nem küldök fényképes önéletrajzot, szerintem sales területen kívül diplomás mozikban elfogadhatatlan, ha ilyet kérnek, intőjel, hogy nem szabad ott dolgozni, intő jel, hogy más baj is lesz ott.

A cv legyen egyszerű fekete fehér, én a Harvard stílust preferálom.

Se kor, se lakcím (majd te eldöntöd be tudsz-e járni), se fénykép, se hobbi, se semmi.

Ami kell:

tapasztalat, és még végzettség, de lassan az is kikopik majd, ha követjük az amerikai trendeket.

2021. dec. 1. 14:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs fénykép a CV-ben. IT melóhoz nem is kell. Sose volt belőle gond.

A mostani helyemen úgy kezdtem, hogy az első napomon láttak először, mert az interjú kamera nélkül ment online.

2021. dec. 1. 15:15
 5/6 anonim ***** válasza:
52%
Nem kell kép?
2021. dec. 1. 17:35
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
3) vagyok, sikeres karriert kívánok mindazoknak a retardáltaknak, akik lepontoztak, biztosan jobb munkájuk van, mint nekem xddxxdx
2021. dec. 1. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!