Help! Mit csináljak, hogy elfogadható legyen az önéletrajzom? Nem releváns tapasztalatok, lyukak.
Figyelt kérdés
Röviden: eladó voltam sok évig, szinte csak olyan tapasztalatom van, most viszont egy diplomás állásra jelentkeznék. Sajna középiskola után így is van 3 év semmittevés, amikor depis voltam. Tehát a munkatapasztalatok csak utána kezdődnek, és vagy három munkahelyen mind eladói munkaköröket tudok csak feltüntetni. Aztán van egy 3 hónapos szakmába vágó tapasztalat illetve egy szintén 3 hónapos irodai munkakör. Tudom, jó sz.r, de ez van. Hogyan csináljam meg mégis elfogadhatóra?2019. ápr. 17. 15:36
1/4 anonim válasza:
Csinálj az elejére egy összefoglalót ahol felsorolod a releváns tapasztalatokat, és fogalmazz meg egy karriercélt.
A munkahelyeket meg csak tól, ig, cégnév, munkakör formában sorold fel.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Arra gondoltam, hogy pl. ahol kevés ideig voltam (pár hónap), de már áttolódott a következő évre, arra pl. azt írom, hogy 2017 - 2018. Ez gáz?
2019. ápr. 17. 16:08
4/4 anonim válasza:
Mit számít, hogy nem dolgoztál X ideig? Semmit. Lehet, hogy otthon voltál, utazgattál, besegítettél a szüleid vállalkozásában stb.
Nyugato namúgy is divat az un. "gap year", ha jól tudom középiskola után 1 évet utazgatna ka fiatalok, mielőtt elkezdik az egyetemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!