Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megelégednél 28 éves nőként...

Megelégednél 28 éves nőként azzal, hogy van 2 diplomád, 2 lakásod KATÁ-sként átlagban havi netto 700.000Ft-tot keresel nem sok munkával, de mellette van 10millió hiteled még 8 évig?

Figyelt kérdés
2021. nov. 23. 15:28
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
87%
Még mindig jobb, mikor a képzett, tanult, értelmiségi emberek megkapják az eszukhoz méltó fizetést, mint mikor a sgghulye burkoló "mesterember" elker napi 50 ezret, aztán elcigizi meg trecseli a munkaidejét. A kutatók, meg egyetemi tanárok meg éhbérért küzdenek ebben az országban, mert a sok szakmunkást kell támogatni.
2021. nov. 26. 18:48
 42/61 anonim ***** válasza:
100%
#41 Ebben részben egyet értünk. Csak annyit tennék hozzá, hogy a nyugati országokban is hasonló a helyzet, azzal a különbséggel, hogy a tanár ötször annyit keres mint itt, és a seg_hülye burkoló nem 50 ezret kér el ft-ban, hanem 500-at euróban. Az arányok talán mások, de ugyan így megfigyelhető jelenség globálisan.
2021. nov. 26. 18:52
 43/61 anonim ***** válasza:

40/

Azért nem kéne lenézni a kis átlag embereket.

2021. nov. 26. 22:50
 44/61 anonim ***** válasza:
81%

41/

Szakmunkás emberek nélkül semmid se lenne,de még munkás emberek nélkül sem.

2021. nov. 26. 22:52
 45/61 anonim ***** válasza:
58%

41/

Tegyük fel az a szakmunkás megcsinálja rendesen a munkáját,neked ahhoz mi közöd,hogy amúgy mit csinál vagy mire költi a pénzét és van bőven nem se...g hülye burkoló is.

2021. nov. 26. 22:53
 46/61 anonim ***** válasza:
100%
Ja, az egyetemistáknak meg tudása nem lenne, ha az összes egyetemi professzor felállna, akinek méltatlan fizetéssel szúrják ki a szemét a szakmai tudása ellenére. A kutatókkal ugyanez. Kultúra sem lenne, ha kiváló művészek nem lennének. Egészségügy sem lenne, ha felállna a szívsebész, aki 12 évig képezte magát. Nem kell lenézni senkit, de mikor a burkoló napi 50 ezret keres, a habilitált egyetemi professzor meg havi 180 ezret, az felháborító.
2021. nov. 26. 23:11
 47/61 anonim ***** válasza:
100%

46/

Nézd ha a burkoló tisztességesen megcsinálja a munkáját én örülök ha jól keres neki is kijárt mint a sok egyetemet végzett egoista piperkőcnek.Egyébként diplomával is van sok hülye meg akinek a munkája semmit sem ér.

2021. nov. 27. 14:34
 48/61 anonim ***** válasza:
Ez nem diploma/nem diploma kérdése, hanem hogy mindenki a környezetemben arra panaszkodik, hogy a mesterek irrealis árakat kérnek el, miközben botrányos munkát végeznek, tisztelet a kivételnek. Az értelmiségi, hatalmas szaktudású, doktorit végzett emberek meg éhen halnak, mert a kormány szerint csak a kétkezi szakmunka az érték. Ahogy az egyik válaszoló is írja, nyugaton megbecsülik és meg is fizetik az értelmiségi réteget és a szellemi tudást, a professzorokat, orvosokat. De itthon egy műkörmös többet keres, a végzettséggel nem rendelkező képzetlen emberek pedig verik az asztalt a havi nettó 300 ezer Ftos fizetésért.
2021. nov. 27. 15:21
 49/61 anonim ***** válasza:
#43 Nem neztem le. Direkt ezert irtam a hasonlatom a kutyakkal, amiben az egyik legszerethetobb, legertekesebb fajta szimbolizalja a kevesbe tehetseges, szorgalmas embereket. Az utolso mondattal ezt probaltam nyomatekositani.
2021. nov. 27. 20:10
 50/61 anonim ***** válasza:
100%

48/

Szerintem ez a kormány senkit sem becsül meg se a munkást,se az általad említett felsőbb tudású réteget.Igen külföldön vannak olyan helyek ahol megbecsülik mind kettőt.A kormány csak látszatra becsüli a munkás embereket a médiában hazudnak vagy a szemedbe valójában meg semmi sem igaz.Igen vannak kontárok de ha megnézed a csalók is egyre szaporodnak pl a jófogás oldalon is egyre több a csaló ezzel csak arra akarok utalni,hogy aki megteheti mert leszarják az meg is teszi és sok szakmunkással aki jól dolgozna pont az,hogy nem mer sokat kérni a munkájáért ezt a kóklerek meg kihasználják ők elkérik a sok pénzt aztán lelépnek vagy szar munkát hagynak maguk után.De amúgy megértem ha egy tényleg minőségi miunkát végző ember sok pénzrtkér mint magánzó mert nem igazán becsülik meg őket egy sima munkahelyen meg szarért húgyért dolgoztatják őket ,bocsánat ha nem tudom sajnálni a diplomás embereket akik legtöbbje lenézi a munkást aki sokat mer kérni pláne ha értékes a munkája.Mert a diplomásoknak nem lenne semmije ha nem lenne a munkás ember akit lenéznek,hogy mi jogon kapna nagy fizetést hát nincs diplomája meg az értelmiségi duma.

2021. nov. 27. 21:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!