Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek 28 éves hegesztőké...

Szerintetek 28 éves hegesztőként érdemes elvégeznem még a gépészmérnökit, utána pedig a hegesztős MSc-t a Miskolci egyetemen?

Figyelt kérdés

Vagy már túl öreg vagyok hozzá?

A pontjaim meg lennének a felvételhez, de már régen nem tanultam és lehet csúsznék... De ha nem, ez akkor is 5.5 év.

2021. ápr. 27. 17:55
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Persze. Végzés után is várhatóan szamolhatsz még 30! év melóval. Elég hosszú idő, kérdés, hogy mivel szeretnéd tölteni. Gépész bsc után sztem az msc már akár mehet levelezon úgy, hogy mérnökként melózol már.
2021. ápr. 27. 18:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Mindenképpen jelentkezz, hol lennél már öreg hozzá.

Sosem késő tanulni.

2021. ápr. 28. 08:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha van hozzá kedved és kitartásod, akkor hajrá, persze! :)
2021. ápr. 28. 08:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Persze, miért ne, levelező MSC-n bőven 40+-osak is vannak pl.
2021. ápr. 28. 11:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Persze és hajrá! Sosem késő elkezdeni! Meg nálunk suliban sokan vannak akik 2-3 év után kezdik el az egyetemet, mert előtte kipróbálták magukat mint technikus. Simán benne vagy még a korban is. Levelezőn akarod?
2021. jún. 9. 22:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Hogyan állsz azóta?Megakarod próbálni?
2021. júl. 23. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!