Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Csak nekem idegesítő ez?

Csak nekem idegesítő ez?

Figyelt kérdés
Hiába dolgozok meg tanultam becsületesen, egy házat nem tudok venni a fizetésemből de még gyűjteni sem nagyon. Nézem másokat akik audi meg nem tudom milyen terepjárókkal járnak ami egyenként kerül 40 milllióba és az ilyen emberek mit dolgoznak mivel foglalkoznak? Idegesitő számomra hogy én mindig falakba ütközök soha nem tudok meggazdagodni másnak meg egy csettintés és meg is van a legújabb autó. Mt kell ehhez csinálni? Példának emlitem egy sima konténer pakolást ahová nem lehet bekerülni mert jól fizet. Egy konténerre adnak 40-45 ezret és pakolják 3-an 3 felé megy a pénz és nem csak 1 konténer van egy nap hanem van vagy 4 kamion naponta. Az napi 40 ezer pláne hogy egy 40 lábas kamiont kipakol az ember 2 óra alatt. És mivel ilyen jólé fizet csak ismerős ismerőse jut be ilyen helyekre ahová végzettség sem kell és megvan a havi 800 ezer Ft minimum. Aki meg tanul de nincs kapcsolatai rendszere és nem tud bekerülni jobb helyekre az meg szenved már hó végén hogy kijöjjön a fizetésből. És ezen is gondolkodok hogy akkor tulajdonképpen mi számit manapság? A tanulás vagy a kapcsolati tőke? Vagy mind kettő.
2021. nov. 14. 13:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
78%
Hitelből!
2021. nov. 14. 19:31
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

300 ezret keresel es te nyavogsz? Szerencsetlen, keress mar egy baratnot vagy zsebhokizz, mert szanalmas a hisztid.

A legtobb ember joval ezalatt keres.

Szimplan a TOBB penzre vagy irigy. Lehet kicsi a cerkad, azert, de ez a hiszti szanalmas.

2021. nov. 14. 19:33
 23/25 A kérdező kommentje:
22-es: Pesten nem jó ez a 300 ezer Ft. Vidéken lehet hogy jó. Pesten csak a megélhetés a lakhatás az albérlet kerül 200 ezer forintba és akkor meg nem ettél nem ittál nem szórakoztál.
2021. nov. 14. 19:34
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
A nővéremnek nincs piacképes szakmája, kereskedelmi középiskolát végzett, a 10-edik osztályt kétszer, mert megbukott. Elment eladónak egy kis üzletbe, majd egy nagyobba, ahol pár áv után már előléptették, tapasztalatot és ismeretséget szerzett itt. Aztán csinált egy saját, kicsi vállalkozást. Mikor ez jól ment, és már jobban keresett vele, nyitott egy nagy ruhaüzletet egy plázában, amit 16 éve üzemeltet. Nincs 40 milliós autója, de van egy szép kertes háza, egy nyaralója a Balatonon, és egy olyan autója, amire vágyott. Mindezt 40 éves kora körül érte el (a nyaralót akkor vette), tehát nem 2-3 év alatt, hanem hosszú évek szorgalmas munkájával.
2021. nov. 14. 19:37
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Igen cicuka, pont ezert irtam, hogy a tobbseg ennyit sem keres.

Neked nem kell szorakozas, itt van ez az oldal

2021. nov. 14. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!