Előfordult már, hogy a Tescó-ban nem ismerték el a munkádat? Miért van ilyen cég Magyarországon?
Figyelt kérdés
A belemet kidolgoztatták. Betegséggel élek együtt, mégis az egészségesek munkáját végeztem jól, minden munkafolyamatot elvégeztem. Panasz nem volt a munkámra. És csak azért mert többször szóvá tettem a rossz bánásmódot, ezért még a köszönésemet sem fogadták. Pereskedni kellett azért, hogy egy valamirevaló referenciát adjanak, amit aztán nem kaptam meg, így lehet hogy életem végéig takarítóként kellesz már dolgoznom, gimnáziumi érettségivel és eladói tanfolyami végzettséggel, mert azt is elintézték, hogy a kereskedelemben ne kapjak többé munkát.2021. nov. 7. 22:29
31/33 anonim válasza:
A süket tud tökéletesen tölteni ahol éjszakai töltés van. Régen szinte mindenhol az volt. A rokkant simán tölt könnyű területeket, fűszer, instant, ruha...
Mondom, hogy te csak trollkodsz, mert szemlátomást fingod nincs hogyan működik egy áruház.
32/33 anonim válasza:
Jaj kérdező, miért nézrd le az embereket? Hogyne tudna egy sánta ember árut pakolni, kihúzni? Nem lába nincs, nem karja nincs, csak sántít! És kit érdekel, hogy a süketnéma nem tud segíteni a vásárlónak, ha közben úgy tölt, mint senki más? Egyébként DE, megoldják, hogy tudjanak segíteni, nem buták!
33/33 A kérdező kommentje:
Én elhiszem, hogy nálatok volt ilyen, de én nem láttam erre példát. Nálunk aki nem tudott felvilágosítást nyújtani, azt rejtegették és ki se kellett mennie az eladótérbe. Bár most van egy évek óta ott dolgozó leszázalékolt, akinek bár akadozik a nyelve, de megállja a helyét, és rendesen árut tölt és pakol. Nem vonom kétségbe amit írsz. De a kérdésem nem erről szólt, hanem arról, hogy velem hogy viselkedtek. És szerintem egy ember is ember, nekem is csak egy életem van és szerettem volna nyugodt körülmények között dolgozni. Éjszakai töltés már nincs évek óta a Tescókban, legfeljebb karácsonyi időszakban. Az meg hogy valaki csak fűszert, ruhát pakoljon az kivitelezhetetlen, mert ha éppen nincs bent elég ember, akkor neki is tölteni kell mást is. És az emberhiány általános, főleg délutáni időszakban. Lehet hogy megigérik neki, hogy ő csak könnyűt fog tölteni, de ezt legritkább esetben tartják be. Amikor áttettek engem is másik osztályra Húsvétkor, megigérték hogy csak édességet, fűszert, chips-et fogok tölteni, ennek ellenére az egyik legnehezebb sorra tettek a befőttek, konzervek, mustárok sorára.
2021. nov. 14. 07:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!