Előfordult már, hogy a Tescó-ban nem ismerték el a munkádat? Miért van ilyen cég Magyarországon?
Igen, mi még nem jutottunk el a tesco halpultos szintre, ahonnét kirúgnak mert még ott sem álljuk meg a helyünket
taníts mester
Igen, a leépítések létező dolgok.
Az, hogy felvesznek téged nem azt jelenti hogy 40 évig bérelt helyed van.
Te melyik részét nem érted annak, hogy a Tesco (de egyik multi sem) szeretetszolgalat?
Amúgy 100-ból 99 aki azt hiszi ő milyen jól dolgozik csak szivatjak az a valóságban nem dolgozik olyan jól...
25-ös válaszoló vagyok.
"az én munkám megítélését mesterségesen csökkentették, mert nem tetszett nekik, hogy mindent megcsináltam"
Ne haragudj, ez biztos, hogy nem igaz, de ezt még te se gondolhatod komolyan, hogy azért piszkáltak, mert jól dolgoztál!
"kérdezd meg a kollégáidat, hidd el fognak panaszkodni, csak nem mindenki meri nyíltan elmondani."
Senki nem panaszkodik, aki jól dolgozik. 1-2 kollégámmal nagyon jó barátságban vagyok, megbízunk egymásban, mégsem panaszkodtak. Olyan is van, aki már nem dolgozik ott, ő sem panaszkodik, pedig már megtehetné. 🙂
"Én még a Tescóban süketnéma, sánta és autista dolgozóval nem találkoztam, lehet hogy van ilyen is, de nem hiszem, hogy portörlésnél több mindent lehetne rájuk bízni."
Árufeltöltők, polcszervizesek, takarítót pont nem ismerek közülük, ettől persze nincs kizárva.
" Nem hiszem hogy ezek a süketnéma dolgozók hosszúéletűek lettek volna ott, mint munkaerők."
A süketnéma hölgy 7 éve dolgozik ott, a sánta kolléga nem tudom, de már akkor ott volt, mikor én oda mentem, ennek már 5 éve. Az autista ma már nem dolgozik ott, de nem kirúgták, felmondott, talált egy jobban fizető állást.
"az egyik vezető szatír volt és a micsodájához nyúlkált amikor velem összetalálkozott. Bár erről a szemérmetlen dologról sosem szóltam senkinek, mert rögtön kib...sztak volna."
Nem, ez nem így van, az ilyesmit nagyon komolyan veszik a multik, ha bejelentetted volna azonnal kivizsgálták volna az esetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!