Előfordult már, hogy a Tescó-ban nem ismerték el a munkádat? Miért van ilyen cég Magyarországon?
Hát valami konkrét gond csak volt veled. Miért kellett egy referenciáert pereskedni, ez komoly? Meg panaszt tenni oda, ahonnan a fizut kapod?
Csak megjegyzés, hogy nemcsak a Tesco létezik, mint munkahely.
Van par zavaros reszlet…
“Betegséggel élek együtt, mégis az egészségesek munkáját végeztem”: Ha sak nem vagy leszazalekolva, akkor ez a normalis, minek kiemelni.
“Szova tettem a rossz bánásmódot, ezért még a köszönésemet sem fogadták”: Mit ertesz rossz banasmod alatt?
“Pereskedni kellett azért, hogy egy valamirevaló referenciát adjanak”: Ez az igazan zavaros, mivel referenciaert nem lehet pereskedni, senki nem kotelezheto ra, hogy adjon.
“azt is elintézték, hogy a kereskedelemben ne kapjak többé munkát”: Ez szinten tobb, mint erdekes, ez hogyan allt ossze a fejedben? Van egy lista, amit lat minden bolt (kicsi es nagy), egymas versenytarsai is, es ott a neved rajta?
"Pereskedni kellett azért, hogy egy valamirevaló referenciát adjanak"
Ebből a részből a napnál is világosabban látszik hogy kamu az egész.
Miért baszki szeirnted azért mert egyszer felvettek kötelességük életed hátralévő részében foglalkoztani? Azt rúgnak ki akit akarnak. Ha nem tetszik csinálj egy saját hipermarketet, ott te leszel a főnök
Érettségid meg a lőtéri kutyát nem érdekli 2021-ben
Azért álljon már meg a menet, nekem ilyen stílusban ne irkalj semmit.
A Tesco az álláshirdetéseiben azt sugallta, hogy akár életre szóló munkahely is lehet, így az ember ezt predesztinálta magának. Hogy a Tesco ezt a vállalást nem teljesítette, az nagy csalódás volt nemcsak nekem. Ha meg az ember jól dolgozik elvárható lenne a megbecsülés. De ennek a szikrája sem volt meg ezen a munkahelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!