Előfordult már, hogy a Tescó-ban nem ismerték el a munkádat? Miért van ilyen cég Magyarországon?
Te kisegítő iskolába jártál vagy mi?
Mi az hogy életreszóló munkahely? (na nem mintha mondjuk a tescoba képzelném el az életemet).
Úgy látom a Tesco hiénái itt is megjelentek! Azok szoktak ilyen stílusban mindig ledegradálni engem. Ti vagytok szellemileg fogyatékosak, ha nem fogjátok fel, hogy a dolgozó is ember és mindenki megérdemli a normális bánásmódot minden munkahelyen. Az meg hogy a főnökség még a köszönésemet sem fogadta, az csak az bizonyítja, hogy bunkó vezetőik vannak, no persze a normálisabb vezetőket azokat már mind elengedték, akik egy kicsit jobban viszonyultak a dolgozóikhoz. Mert voltak olyanok akik megbecsültek engem, de ez is embere válogatja.
És nem kisegítő iskolába jártam, ha nagyon érdekel, a város egyik legelitebb iskolájában végeztem és érettségiztem le. Az meg hogy unszimpatikus lennék, az a te véleményed, ez engem egyáltalán nem érdekel. Aki ismer engem tudja hogy nem így van. Mindenféle jöttment véleményével meg nem foglalkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!