Mennyi ideig voltatok legtovább munkanélküliek?
Pályakezdőként én ebben a hónapban leszek fél éve munkanélküli.
(közben voltam munkavállaló egy-két hétig gyárban, de a próbaidő alatt felmondtam, mert úgy éreztem annyi munkához képest nagyon kevés a fizetés, nem tudtam volna belőle megélni.)
Igazából már kb mindenhová jelentkeztem, de még a tesco is elutasított, a mekiből nem hívtak vissza interjú után, szóval kicsit el vagyok keseredve :(
grafikus és bármixer szakmám van, de már minden bárt végigjártam (persze a vírus miatt érthető, hogy nem vesznek fel) , grafikus pályakezdőket pedig nem keresnek errefelé:(
Szia.Sosem voltam munkanélküli.Ha nem tetszett egy meló, addig kihúztam,míg nem vettek fel máshova, amit pályáztam.Értem én, hogy nem tetszett a gyári meló, de 0ft-ból most jobban meg tudsz élni, mintha keresnél valamennyit?
Amúgy merre laksz?Beszélsz nyelvet?
25. munkahelyem 13 év munkaviszonnyal.
Szándékosan 3 hónap volt. Jó volt 3 hónapig pihenni.
Bár most is olyan munkám van, hogy pihenni járok be.
5 évig volt fix, jól fizető irodai helyem, aztán magasabb, vezetői pozícióba vettek volna fel, végül beestem a két pad közé. Utána váltottam sűrűn.
Most havi 10 napot pihenve dolgozok, vagyis tanulok a munkahelyen. Cél, az alk. matematikus szakma megszerzése.
Amúgy az önéletrajzomban csak 3 munkahely szerepel lefedve a teljes időszakot. Mindig jól eladtam magam az interjúkon.
Sosem néztem utána a múltamnak.
Az interjún a megnyerő személyiség, intelligencia, kiváló kommunikációs készség számít.
"Az interjún a megnyerő személyiség, intelligencia, kiváló kommunikációs készség számít."
Azért az se mindegy, értesz-e ahhoz, amire jelentkezel. :D
De amúgy igen, a fellépés nagyon fontos. Még a bér szempontjából is, mert van egy munkatársam, aki ugyanolyan tapasztalattal, ugyanolyan munkakörben jócskán többet keres tőlem, pedig egyszerre kezdtünk a cégnél. Csak ő mert pofátlan lenni és nagyobb fizetési igényt mondani...
Jól látod 19-es válaszoló.
Ilyen világot élünk, ezt kell kihasználni, felhasználni.
Volt olyan, hogy a tapasztalat nem volt meg, de a megnyerő személyiségem megfogta az interjúztató nőt és felvett.
A többit megtanultam a munkahelyen elég gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!