Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi ideig voltatok legtováb...

Mennyi ideig voltatok legtovább munkanélküliek?

Figyelt kérdés

Pályakezdőként én ebben a hónapban leszek fél éve munkanélküli.

(közben voltam munkavállaló egy-két hétig gyárban, de a próbaidő alatt felmondtam, mert úgy éreztem annyi munkához képest nagyon kevés a fizetés, nem tudtam volna belőle megélni.)

Igazából már kb mindenhová jelentkeztem, de még a tesco is elutasított, a mekiből nem hívtak vissza interjú után, szóval kicsit el vagyok keseredve :(

grafikus és bármixer szakmám van, de már minden bárt végigjártam (persze a vírus miatt érthető, hogy nem vesznek fel) , grafikus pályakezdőket pedig nem keresnek errefelé:(

2021. nov. 3. 03:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
89%

Szia.Sosem voltam munkanélküli.Ha nem tetszett egy meló, addig kihúztam,míg nem vettek fel máshova, amit pályáztam.Értem én, hogy nem tetszett a gyári meló, de 0ft-ból most jobban meg tudsz élni, mintha keresnél valamennyit?

Amúgy merre laksz?Beszélsz nyelvet?

2021. nov. 3. 09:53
 12/25 anonim ***** válasza:
84%
18 év alatt az 5. munkahelyemen vagyok, egyszer voltam munkanélküli 2 hónapig.
2021. nov. 3. 09:53
 13/25 anonim ***** válasza:
88%
11.válaszoló vagyok, 25 éve dolgozom( 1.5 év a szülési "szabin "voltam itthon,de akkor is volt munkahelyem ahol állományban voltam)
2021. nov. 3. 09:56
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Másfél év volt a leghosszabb, de sikerült kijönni belőle. Most jó munkahelyem van.
2021. nov. 3. 11:18
 15/25 anonim ***** válasza:
75%

25. munkahelyem 13 év munkaviszonnyal.

Szándékosan 3 hónap volt. Jó volt 3 hónapig pihenni.

Bár most is olyan munkám van, hogy pihenni járok be.

2021. nov. 3. 11:59
 16/25 anonim ***** válasza:
76%
13 év alatt 25 munkahely, azaz átlagosan fél év egy helyen.... nem vagy valami lojális munkaerő, csoda, hogy még felvesznek valahova. Mit csinálsz te? Próbaidő vége után rögtön dobbantasz?
2021. nov. 3. 12:09
 17/25 anonim ***** válasza:

5 évig volt fix, jól fizető irodai helyem, aztán magasabb, vezetői pozícióba vettek volna fel, végül beestem a két pad közé. Utána váltottam sűrűn.

Most havi 10 napot pihenve dolgozok, vagyis tanulok a munkahelyen. Cél, az alk. matematikus szakma megszerzése.

2021. nov. 3. 12:33
 18/25 anonim ***** válasza:
85%

Amúgy az önéletrajzomban csak 3 munkahely szerepel lefedve a teljes időszakot. Mindig jól eladtam magam az interjúkon.

Sosem néztem utána a múltamnak.

Az interjún a megnyerő személyiség, intelligencia, kiváló kommunikációs készség számít.

2021. nov. 3. 12:36
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

"Az interjún a megnyerő személyiség, intelligencia, kiváló kommunikációs készség számít."

Azért az se mindegy, értesz-e ahhoz, amire jelentkezel. :D

De amúgy igen, a fellépés nagyon fontos. Még a bér szempontjából is, mert van egy munkatársam, aki ugyanolyan tapasztalattal, ugyanolyan munkakörben jócskán többet keres tőlem, pedig egyszerre kezdtünk a cégnél. Csak ő mert pofátlan lenni és nagyobb fizetési igényt mondani...

2021. nov. 3. 13:02
 20/25 anonim ***** válasza:

Jól látod 19-es válaszoló.

Ilyen világot élünk, ezt kell kihasználni, felhasználni.

Volt olyan, hogy a tapasztalat nem volt meg, de a megnyerő személyiségem megfogta az interjúztató nőt és felvett.

A többit megtanultam a munkahelyen elég gyorsan.

2021. nov. 3. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!