Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 1 év munkaviszony után mennyi...

1 év munkaviszony után mennyi munkanélküli jár, 1 hónap?

Figyelt kérdés
Előtte már kimerítettem egy 3 hónapnyit egy hosszabb munkaviszony után, de erről a munkahelyről már nagyon szabadulnék, 10 hónapja vagyok itt. Ha még 2 hónapot kihúzott meddig kapnàm a munkanélkülit?
2021. okt. 6. 19:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért nem keresel másik munkát?
2021. okt. 6. 19:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Keresek de nem találtam még mert óvodás gyerekem van és nem tudok akárhová menni.
2021. okt. 6. 20:03
 3/7 anonim ***** válasza:
360 nap munkaviszony után jár álláskeresési, 10 naponként 1 napig. Vagyis 360 nap után 36 napig, 402 nap után 40 napig.
2021. okt. 6. 20:07
 4/7 anonim ***** válasza:
21%
Óvodás gyerek mellett nem hiszem, hogy a legjobb megoldás a munkanélküliség és a segély, de te tudod...
2021. okt. 6. 20:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés.
2021. okt. 6. 20:29
 6/7 anonim ***** válasza:
23%
aki 2021ben nem tud folyamatos munkaviszont fenntartani azon nem fog segíteni a segély sem. jól hangzik hogy a semmittevésért visszaosztanak neked alamizsnát a dolgozó befizetők pénzéből, de ez maximum éhen pusztulni lesz elég
2021. okt. 6. 21:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Biztos nem én leszek az első meg az utolsó sem aki 1-2 hónapot munkanélkülin lenne. Valahogy már elegem van, hogy 50 kilòsan férfi munkát kell végeznem, nem erről volt szó, nem bírom és kész, de más meg még nincs mert faluban lakunk és óvoda 6.30tòl 16.30ig van, nekem kell a gyereket megoldani. Egyébként férjem jól keres szóval ha eddig ment egy fizetésből egy két hónapig csak menne megint.
2021. okt. 7. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!