Munkanélküli lettem.Munkaügyi központba bejelentkeztem álláskeresési járadékra.Az ügyintézőm mondta,hogy kötelező részt vennem csoportos tanácsadáson.Mit jelent ez?
Papírt is kaptam róla,amin ez állt:csoportos tájékoztató beszélgetés.
Ez mit takar pontosan és meddig tart?Pszichológiai beszélgetést vagy szituációs gyakorlatot tartalmaz?Vagy mi ez az egész?Őszintén megmondom: kirúgtak a munkahelyemről.Először is jelenleg nem vagyok olyan lelki állapotban,hogy vadidegenek előtt beszéljek vagy hogy bohóckodjak valami szituációs szarban!Más részt meg utálom az ilyeneket,nem szeretek szerepelni meg produkálni magam.
A hátam közepére nem kívánom ezt az egészet!!
Aki válaszol,annak köszönöm!
Túlagyalod.
Ez nem valami csoportterápia.
Annyi hogy tartanak egy rövid előadást róla, hogy milyen programok meg támogatások vannak, amik igénybe vehetőek munkaügyin keresztül.
Ülni kell mint suliban, unott fejjel bámulni az előadót.
Végén aláírni, hogy ott voltál.
Szinte meg sem kell szólalni.
5, csak szólok, hogy az erre a célra befizetett járulékának töredékét kapja vissza, ha visszakapja egyáltalán…
Nekem pl nem járt, mivel nem létesítettem munkaviszonyt újra
Nem kell félned tőle, max. azzal lehet gond, hogy ébren kell maradnod rajta, ha 3-or rajtakapnak az alváson kidobnak a programból!
Régebben a közfoglalkoztatás keretében kompetenciafejlesztésre kellett járni, amire havi 58eFt-ot fizettek, volt egyetemi oktatóként elég vicces a padban ülni és az összeadásról, valamint a kivonásról hallgatni a példabeszédet 1 jegyű számok esetén :)
Köszönöm a válaszokat!
Kicsit megnyugodtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!