Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munkanélküli lettem.Munkaügyi...

Munkanélküli lettem.Munkaügyi központba bejelentkeztem álláskeresési járadékra.Az ügyintézőm mondta,hogy kötelező részt vennem csoportos tanácsadáson.Mit jelent ez?

Figyelt kérdés

Papírt is kaptam róla,amin ez állt:csoportos tájékoztató beszélgetés.

Ez mit takar pontosan és meddig tart?Pszichológiai beszélgetést vagy szituációs gyakorlatot tartalmaz?Vagy mi ez az egész?Őszintén megmondom: kirúgtak a munkahelyemről.Először is jelenleg nem vagyok olyan lelki állapotban,hogy vadidegenek előtt beszéljek vagy hogy bohóckodjak valami szituációs szarban!Más részt meg utálom az ilyeneket,nem szeretek szerepelni meg produkálni magam.

A hátam közepére nem kívánom ezt az egészet!!

Aki válaszol,annak köszönöm!

2021. okt. 25. 15:42
 1/10 anonim ***** válasza:
94%

Túlagyalod.

Ez nem valami csoportterápia.

Annyi hogy tartanak egy rövid előadást róla, hogy milyen programok meg támogatások vannak, amik igénybe vehetőek munkaügyin keresztül.

2021. okt. 25. 15:44
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Csak végig kell hallgatni amit az első írt!
2021. okt. 25. 15:47
 3/10 anonim ***** válasza:
89%

Ülni kell mint suliban, unott fejjel bámulni az előadót.

Végén aláírni, hogy ott voltál.

Szinte meg sem kell szólalni.

2021. okt. 25. 17:39
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. okt. 25. 17:39
 5/10 anonim ***** válasza:
1%
Na, egy újabb élősködő, akit eltarthatunk.
2021. okt. 25. 18:52
 6/10 anonim ***** válasza:
63%

5, csak szólok, hogy az erre a célra befizetett járulékának töredékét kapja vissza, ha visszakapja egyáltalán…

Nekem pl nem járt, mivel nem létesítettem munkaviszonyt újra

2021. okt. 25. 20:03
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem kell félned tőle, max. azzal lehet gond, hogy ébren kell maradnod rajta, ha 3-or rajtakapnak az alváson kidobnak a programból!

Régebben a közfoglalkoztatás keretében kompetenciafejlesztésre kellett járni, amire havi 58eFt-ot fizettek, volt egyetemi oktatóként elég vicces a padban ülni és az összeadásról, valamint a kivonásról hallgatni a példabeszédet 1 jegyű számok esetén :)

2021. okt. 26. 07:37
 8/10 anonim ***** válasza:
80%
Jajj ezeket nem kell olyan komolyan venni. Ez mind csak kirakat dolog. A munkaügyinek indítania kell ilyen tanácsadásokat, hogy úgy tűnjön csinálnak is valamit, aztán random embereket bedobálnak oda, hogy meglegyen a létszám és azzal fenyegetnek hogy ha nem mész, akkor kiraknak a rendszerből. Nekem anno egy 3 alkalmas pályaorientációs csoportos tanácsadás volt, volt ott akinek 3 szakmája volt, 7 általánost végzett 18 éves romalány, voltunk páran diplomával, meg volt pár frissen érettségizett vagy szakmázott fiatal. Igazából semmi újat nem mondtak, kicsit beszélgettünk aláírtuk, hogy ott voltunk és kb annyi.
2021. okt. 26. 08:13
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kicsit megnyugodtam!

2021. okt. 26. 13:58
 10/10 anonim válasza:
Ez járvány idején arra jó, hogy minél több fertőzött legyen.
2021. okt. 31. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!