Pályakezdőként én ebben a hónapban leszek fél éve munkanélküli.
(közben voltam munkavállaló egy-két hétig gyárban, de a próbaidő alatt felmondtam, mert úgy éreztem annyi munkához képest nagyon kevés a fizetés, nem tudtam volna belőle megélni.)
Igazából már kb mindenhová jelentkeztem, de még a tesco is elutasított, a mekiből nem hívtak vissza interjú után, szóval kicsit el vagyok keseredve :(
grafikus és bármixer szakmám van, de már minden bárt végigjártam (persze a vírus miatt érthető, hogy nem vesznek fel) , grafikus pályakezdőket pedig nem keresnek errefelé:(
4 hónap volt eddig a leghosszabb, amit munka nélkül voltam. Azért sok meglepetés fog érni, ha kevesled a pénzt, jó lenne első körben tapasztalat szerzés miatt maradnod egy helyen még, ha kevés is a pénz.
2021. nov. 3. 06:18
2/25 anonim válasza:
Hat nem lesz konnyu eleted az biztos... Kitanulsz egy szakmat amire nincs kereslet, nem mesz olyan helyre ahol vna, kevesled a fizut es inkabb semmit nem dolgozol...
2021. nov. 3. 06:34
3/25 molnarmarcell21 válasza:
Kb. fél év. Vidéken elég nehéz volt elhelyezkedni. El is jöttem Pestre :D
2021. nov. 3. 07:05
4/25 anonim válasza:
Ketszer voltam munkanelkuli, egyszer ket honapig, egyszer meg hat honapig.
2021. nov. 3. 08:05
5/25 anonim válasza:
4 hónapig voltam friss pályakezdőként. Volt olyan ismerősöm, aki félévig az volt. Nem szabad feladni. Grafikusként online formában szabadúszóként próbálkoznál?
2021. nov. 3. 08:09
6/25 anonim válasza:
3 honap, egyszer azert mert pihenni akartam, de 2 nap alatt talaltam volna munkat, masik alkalommal a covid miatt, aztan kimentem kulfoldre inkabb.
2021. nov. 3. 08:09
7/25 anonim válasza:
"de a próbaidő alatt felmondtam, mert úgy éreztem annyi munkához képest nagyon kevés a fizetés, nem tudtam volna belőle megélni."
Mert munka nèlkül a 0-ból jobban meg tudsz èlni. Logikus... Ja nem.
Tescoba ès mekibe is azèrt nem kellettèl,mert èreztèk rajtad, hogy csak addig maradnál (vagy mèg addig sem) amíg nincs jobb.
2021. nov. 3. 08:19
8/25 anonim válasza:
Még sosem voltam. Vagyis persze, gyerekkoromban és egyetem első évében nem dolgoztam.
2021. nov. 3. 09:19
9/25 anonim válasza:
8 hónapig, még 2011-ben, pályakezdőként. Azóta folyamatosan dolgozom, igaz, 2 éve szabadúszóként.
2021. nov. 3. 09:26
10/25 anonim válasza:
"Tescoba ès mekibe is azèrt nem kellettèl,mert èreztèk rajtad, hogy csak addig maradnál (vagy mèg addig sem) amíg nincs jobb."
És ez így is van rendjén ezeken a helyeken, legalábbis remélem 60 éves Marikán kívül más nem tervez velük hosszú távra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!