Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mire lehet elkölteni a SZÉP...

Mire lehet elkölteni a SZÉP kártyáról az összeget, ha nem szoktam utazni, étterembe és programokra járni?

Figyelt kérdés

Eddig mindig készpénzben kaptuk az év végi bónuszt, idén kitalálták hogy SZÉP kártyára fogjuk kapni. Még sose volt ilyenem.

Étterembe nem szeretünk járni, belföldi szálláshelyre max. évi 1x (és az már eleve ajándék szokott lenni a családtól), programokra ritkán, évi 1-2 alkalommal. Annál várhatóan jóval nagyobb összeg várható.

Van valaki hasonló helyzetben? Mire költitek/költenétek el ilyen esetben?

2021. okt. 26. 15:36
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
53%
Az, hogy lehet... Csak te vagy rugalmatlan, messze van, jajj postán nem... Így persze, hogy nem lehet.
2021. okt. 29. 17:49
 22/23 A kérdező kommentje:

Azóta írtam hogy jobb híján megnéztem, de nem forgalmaznak semmi olyat amire szükségem lenne..

2021. nov. 2. 09:40
 23/23 anonim ***** válasza:
Akkor vegyél olyat, amire nincs. Érdeklődd meg a barataidtol, hogy kinek mit akarnak venni karácsonyra és fizesd ki a szép kártyára ők meg kifizetnek kpra. Még ha 10% kedvezményt adsz akkor is mindenki jól járt..
2021. nov. 2. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!