Mire lehet elkölteni a SZÉP kártyáról az összeget, ha nem szoktam utazni, étterembe és programokra járni?
Eddig mindig készpénzben kaptuk az év végi bónuszt, idén kitalálták hogy SZÉP kártyára fogjuk kapni. Még sose volt ilyenem.
Étterembe nem szeretünk járni, belföldi szálláshelyre max. évi 1x (és az már eleve ajándék szokott lenni a családtól), programokra ritkán, évi 1-2 alkalommal. Annál várhatóan jóval nagyobb összeg várható.
Van valaki hasonló helyzetben? Mire költitek/költenétek el ilyen esetben?
Ezt én is láttam, de Szentgotthárd "kissé" távol van nekem. :D
Inkább nem rendelnék többszázezres törékeny holmit postán, volt már rossz tapasztalatom. :(
A munkáltató egyébként miért erőltetheti ennyire ezt? Miért nem lehet pl. egészségpénztárra kérni? Az rosszabb valamiben?
Elvileg még sportszerre lehet költeni (állítólag), még az a reménysugár megvan..
Elkeseredésemben megnéztem alaposabban, de eleve nem is látom hogy lenne webshopjuk... Vagy hogy forgalmaznának fotós felszerelést (objektív, stb.).. :(
Leírtam már korábban ide hogy falun lakok, jött egy privát hogy budapesten élek-e, őszintén szólva erre mit kellett volna írnom? A választ már előre megkaptad. :D
Hagyd akkor az allamnak az elmaradt penzt...
Istenem dontsd mar el, most mi keressunk helyetted? Lusta vagy. Pont!
Azon mi a lustaság, hogy nem lehet szabadidős árucikket venni belőle? Komolyan nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!