Mire lehet elkölteni a SZÉP kártyáról az összeget, ha nem szoktam utazni, étterembe és programokra járni?
Eddig mindig készpénzben kaptuk az év végi bónuszt, idén kitalálták hogy SZÉP kártyára fogjuk kapni. Még sose volt ilyenem.
Étterembe nem szeretünk járni, belföldi szálláshelyre max. évi 1x (és az már eleve ajándék szokott lenni a családtól), programokra ritkán, évi 1-2 alkalommal. Annál várhatóan jóval nagyobb összeg várható.
Van valaki hasonló helyzetben? Mire költitek/költenétek el ilyen esetben?
Megnéztem, de sajnos egyik bolt se fogadja el ahol szoktam vásárolni. :(
#2. Nagyon sok bolt elfogadja…
Menjél akkor másikba.
Vagy rendeljetek foodpandáról kaját az ottani éttermek több mint fele elfogadja és akkor nem kell étterembe sem menni, mert kiszállítják…
Faluban élünk, nincs olyan sok bolt a közelben, és netpincér/foodpanda se nagyon van. (oké, van 2 elérhető kajálda, de azokat nem szeretjük...)
Sportüzlet is van amelyik elfogadja.
Ha érdekel pr.-ben megírom.
Akkor tedd félre ameddig csak lehet és majd egyszerre rendelj valami drágább dolgot.
Biztos van amire szükségetek van, én például kerékpárra teszem félre.
De sok helyen futó vagy akár utcaicipőt is lehet vele rendelni.
Érdekelne, van pár sportszer amit vennék, de kicsit drágának tartom - most pont jó lenne.
Van amire szükségünk van, de az nem tudom hogy fizethető-e ebből. :D
Az jutott eszembe, hogy vajon fotós felszerelésre költhető-e, mint szabadidő... Arra szívesen költeném, ha lehet.
Pár éve mikor nem tudtam mire költeni valami ajándék utalványokat vettem belőle és eladtam a kollegáimnak 80%-os árfolyamon.
Nem volt a világ legjobb üzlete, de legalább nem maradt a nyakamon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!