Miért van az, hogy kevésbé becsulnek meg ?
A cégnél ahol vagyok a főnök mindig szidja a kollégáimat amikor kettesben beszélünk.
Számok alapján én szeretem a legtöbb pénzt a cégnek a kollégáim közül plusz én dolgozom a legjobban.
Sajnos nincs pofám kuncsorogni a fonoknel.
De megfigyeltem, hogy én vagyok akinek utoljára emeli a bérét illetve akinek a legkevesebbet emel...vagy ha szólok a legtovább próbálja kerülni a megállapodást.
Ez minek köszönhető szerintetek ?
Létezik azért mert nem szoktam kuncsorogni..panaszkodni mindig mint a többi kolléga ?
Legutoljára pl fele annyi fizetés emelést kaptam mint a többiek..amikor szóvá tettem csak annyi volt a válasza ,hogy átgondolja..ez több mint egy hete volt
Két éve is volt egy ilyen...
Mindenkinek megemelte a fizetését 5%al...engem kihagyott belőle..2honao után szereztem az emelésről tudomást....
Megmondtam, ha minimum 15%-ot nem emel elmegyek..meg is emelte...csak nem szeretek fenyegetőzni...illetve nem értem, hogy miért nem tanul az esetből..ha kihagy, vagy kevesebbet emel...úgyis szólok és mivel ő gerinctelen volt velem ezért Joval nagyobb emelést kérek...
hallgass már el
tedd fel újra egy hét múlva is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!