Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért van az, hogy kevésbé...

Miért van az, hogy kevésbé becsulnek meg ?

Figyelt kérdés

A cégnél ahol vagyok a főnök mindig szidja a kollégáimat amikor kettesben beszélünk.

Számok alapján én szeretem a legtöbb pénzt a cégnek a kollégáim közül plusz én dolgozom a legjobban.

Sajnos nincs pofám kuncsorogni a fonoknel.

De megfigyeltem, hogy én vagyok akinek utoljára emeli a bérét illetve akinek a legkevesebbet emel...vagy ha szólok a legtovább próbálja kerülni a megállapodást.

Ez minek köszönhető szerintetek ?

Létezik azért mert nem szoktam kuncsorogni..panaszkodni mindig mint a többi kolléga ?

Legutoljára pl fele annyi fizetés emelést kaptam mint a többiek..amikor szóvá tettem csak annyi volt a válasza ,hogy átgondolja..ez több mint egy hete volt

2021. okt. 23. 14:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Keress másik munkát!
2021. okt. 23. 14:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hülyének néz.

Ostoba is vagy.

2021. okt. 23. 14:51
 3/6 A kérdező kommentje:

Két éve is volt egy ilyen...

Mindenkinek megemelte a fizetését 5%al...engem kihagyott belőle..2honao után szereztem az emelésről tudomást....

Megmondtam, ha minimum 15%-ot nem emel elmegyek..meg is emelte...csak nem szeretek fenyegetőzni...illetve nem értem, hogy miért nem tanul az esetből..ha kihagy, vagy kevesebbet emel...úgyis szólok és mivel ő gerinctelen volt velem ezért Joval nagyobb emelést kérek...

2021. okt. 23. 14:54
 4/6 anonim ***** válasza:

hallgass már el

tedd fel újra egy hét múlva is

2021. okt. 23. 15:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hülyének néz. Hülye vagy.
2021. okt. 23. 15:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha a kollégáidat szidja, akkor valószínű téged is szid a hátad mögött. Vagy az egódat akarja fényezni, mert az olcsóbb, mint fizetést emelni. Biztos látja, hogy vevő vagy rá.
2021. okt. 24. 13:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!