40 év felett kinek hol sikerült elhelyezkedni?
Istenem, ezek a felszínes kérdések.
Agyrákot kapok a sok selejt embertől.
Hogy a fra...ba maradtak eddig életben?
Security be.
Az őrruha ápol, a bódé eltakar!
5-ös! Mi a problémád?
Elmúltam 45 éves, amikor állástalan lettem 31 év munkaviszony után.
Vidéki vagyok, naponta 6 busz lehetőséggel oda és vissza. Ráadásul egy óvodáskorú gyerekkel.
A versenyszférát nem érdekelte a tudás, a lóvé érdekelte, hogy neki minél több maradjon. Nem túlórákról beszélünk, hanem elvekről.
A közszféra semmibe nem kötött bele, mert tudomásul vette, hogy embereket alkalmaz, akiknek valószínűleg családjuk van és gyerekük, nem mindenki a városban lakik, és nem mindenki huszonéves hamvas leány.
Őket az érdekelte, hogy mit tudsz felmutatni a munkáddal. Kaptam rá 6 hónapot, hogy bizonyítsak. Minden mást rugalmasan kezeltek. Én cserébe nem mentem 5 percenként a gyerek miatt keresőképtelen állományba, és én is rugalmasan állok a szervezet kívánságaihoz.
Amilyen az adj Isten, olyan a fogadj Isten! Ennyi..
6-os vagyok.
"40 év felett kinek hol sikerült elhelyezkedni?"
Ez volt a feltett kérdés. Egyszerűen csak erre válaszoltam. Nekem a közszférában sikerült. Számomra is meglepetés volt egyébként, mert én is azt hallottam, hogy nehéz oda bejutni diploma vagy protekció nélkül.
Nálam ez nem igazolódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!