Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Titeket hány recruiter/fejvadá...

Titeket hány recruiter/fejvadász keresett szeptember hónapban?

Figyelt kérdés
A foglalkozásotokat is leírhatjátok.

2021. okt. 8. 18:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Most nem pályázok, de pénzügyi területen dolgozom, és régebben olyan heti 2-3 fejvadász hívott fel. Igaz, hogy aztán kiderült, hogy nagyjából mindegyik ugyanannak a cégnek keres. Székesfehérvár, Pesten azért jobbak a lehetőségek. Még így is hívtak pestiek, pedig odaírtam, hogy Székesfehérváron keresek állást. Egyébként az, hogy fejvadász felhív, még semmit sem jelent, sokszor őket is csak hülyítik. Volt, hogy én mondtam neki, hogy ne is erőlködjön, mert voltam annál a cégnél állásinterjún, és nem én kaptam az állást, de már be van töltve. Ő meg csak hápogott, hogy neki nem is szóltak.
2021. okt. 8. 22:30
 12/13 anonim ***** válasza:
75%

6-8

2-3 év tapasztalattal beágyazott SW fejlesztő

2021. okt. 9. 16:26
 13/13 anonim válasza:

Az kemény 7es. Amúgy átlagosan 5 szokott keresni egy héten. De ez változó.

Szeptemberben 14 keresett asszem ha jól emlékszem. Mérnök vagyok

2021. okt. 15. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!