Ha erre hivatkozva felmondok az bunkóság? (lent)
Ma kezdtem egy új teljes munkaidős állást, amit közvetítőn keresztül találtam. Eredetileg arra kértem a recruiter-t, hogy:
- remote legyen a munka
- 32 vagy 36 óra hetente.
Végül belementem, hogy 40 óra legyen, cserébe beleírták a szerződésbe, hogy remote lesz.
Most kiderült, hogy holnap is be kéne menni, meg majd heti 3x. De elvileg csak az elején a tréning miatt.
Meg azt javasolja a recruiter költözzek közelebb a céghez, hogy könnyebben tudjak ingázni.
Az a baj, hogy az oda-vissza út nekem napi 2-2,5 óra. Ami felzabálja a szabadidőmet, reggel korán kell kellni este meg hullaként érek haza.
Már az első héten felmondani emiatt beleférne nektek? Nem lennék "picsogó"?
3-as a probléma az, hogy ezt a munkáltatónak jelznie kellett volna a szerződéskötés előtt. Nyilván nem most jutott eszükbe, hogy a betanítás az nem otthonról lesz.
Így sajnos benne van, hogy amit most mondanak az is kamu, és a tréning után megint lesz egy jó érvük, hogy igazából miért kell mégis bejárni.
Ha nem lennék nagyon rászorulva, én dobnám. Nem is a kényelmetlenség miatt, hanem azért, mert ezek után nem bíznék bennük.
Holnap rákérdek majd.
Megéri-e: sajnos ugyanúgy fizet mint bármely más meló, ami a városban elérhető lenne, csak a profilommal/szakmámmal errefelé nehezebb munkát találni most.
A szerződésben pedig remote job van, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!