Milyen hátrányaim származhatnak abból, ha csak 6 hónapos határozott munkaszerződéssel vennének fel, amit változtatnak határozatlanra ha elégedett ek vagyunk egymással? Illetve ebben van számomra előny is, vagy csak a cégnek éri meg?
Figyelt kérdés
2021. szept. 3. 14:33
11/18 anonim válasza:
Ezt meg olvasd el, mert világosan leírják, hogy legalább 1 év határozott munkaviszony kell a hitelfelvételhez csókolom: [link]
Tájékozódnál az ostobaságod helyett inkább!
12/18 anonim válasza:
Én tájékozott vagyok, azért írtam, hogy nem igaz amit állítast, hogy nem adnak hitelt határozott idejű szerződésre.Sehol nem írtam azt, hogy fél éves szerződésre adnak, azt írtam, hogy nem csak fél éves határozott idejű munkaszerződés létezik.De örülök, hogy végre olvasol és gondolkodsz is a semmitmondó, suttyó okoskodás helyett, te funkcionális analfabéta.
13/18 anonim válasza:
Ügyes vagy nagyon csak, ha figyelted volna a kérdésben 6 hónap szerepelt és én is a 6 hónapot vettem alapul. Aztán jöttél te értelmes a többit ismerjük...Mindegy ilyenekkel én nem állok le vitatkozni.
14/18 anonim válasza:
Szerintem hátrányod nem igazán származik belőled. Általában 3 hónap a próbaidő, amin belül bármikor indoklás nélkül megszüntethetitek a munkaviszonyodat. Itt viszont a hat hónap gyakorlatilag garantált, szerintem elég nagy hibát kell elkövetni, hogy a szerződés lejárta előtt elküldjenek és ha nem jön össze, egész máshogy hangzik a következő, hogy "lejárt a szerződésem", mint hogy "próbaidő végén elküldtek". Azt lehet kozmetikázni, hogy véget ért a projekt, amire szerződtél, elvégezted a munkád, stb.
15/18 anonim válasza:
13 Azt hát...Nem vettél te semmit alapul.Azt sem tudod mihez szóltál hozzá, csak mivel szarul esett, hogy kijavítottalak utánanéztél végre és rájöttél, hogy nekem van igazam.Nyugodtan kérj elnézést, amúgy nem haragszom.
16/18 anonim válasza:
15: Szerintem nálad valami kóros agyi elváltozás lehet a háttérben.
17/18 anonim válasza:
Sajnos Nemetorszagban is ez van, fel ev probaido hatarozott idovel aztan felvesznek vagy nem.
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem akartam vitát szítani ebből a kérdésből, bar tény, hogy mivel szeretnék a közeljövőben hitelt felvenni így ez is szempont.
2021. szept. 6. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!