Valakinek van tapasztalata hogy hogy fogadják a mekiben az új dolgozókat, hogy hogy viselkednek ott egymással az emberek?
Figyelt kérdés
Idén májusban érettségiztem és azóta se vettek fel sehova, pedig sok helyre beadtam már a jelentkezésem. Most nagyon gondolkozok azon, hogy a mekibe megyek. Viszont félek, mert visszahúzódó típus vagyok, és félek hogy nem fogadnának el ott. Sajnos eddigi 19 évem alatt sok beszólást kaptam és emiatt nem szívesen megyek sehova.2017. jan. 3. 18:31
1/4 Suhanó Puma válasza:
Dolgoztam 2,5 évet mekiben, elég jó volt a munkahelyi légkör.
Nagyrészt fiatalok, diákok dolgoznak ilyen helyeken.
Ne félj, sokkal jobb munka mint egy gyárban rohadni.
2/4 A kérdező kommentje:
Mivel nincs eddig munkatapasztalatom, amit szinte mindenhova kérnek, ez a két lehetőségem maradt. Meki vagy gyár. Köszönöm a válaszodat :)
2017. jan. 3. 18:46
3/4 anonim válasza:
A baratnomet kiutaltak mert nem jart ki cigizni meg ette a kis egeszseges, dietas kajajat amit otthonrol vitt...no komment. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Hát pedig én sem kezdenék el azért cigizni, mert mások azt akarják..Sajnálom hogy a barátnőddel így bántak :(
2017. jan. 4. 09:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!