Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen hátrányaim származhatna...

Milyen hátrányaim származhatnak abból, ha csak 6 hónapos határozott munkaszerződéssel vennének fel, amit változtatnak határozatlanra ha elégedett ek vagyunk egymással? Illetve ebben van számomra előny is, vagy csak a cégnek éri meg?

Figyelt kérdés

2021. szept. 3. 14:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
"Hátrányod" csak annyi, hogy a 6 hónap letelte után nem hosszabbítják meg a szerződést, ha nincsenek veled megelégedve.
2021. szept. 3. 15:29
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Előnyöd nem nagyon, max. 6 hónapig nem rúghatnak ki ők sem.
2021. szept. 3. 18:08
 3/18 anonim ***** válasza:
32%
Határozott szerződéssel nem adnak hitelt a bankok és családtámogatásokat sem az állam.
2021. szept. 3. 18:49
 4/18 anonim ***** válasza:
Féligazság, mert van amelyik bank ad határozott idejűre is.Persze van amelyik nem.
2021. szept. 3. 18:56
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tetszik a munka nem mehetsz csak úgy el,csak nagyon nyomós indokkal, pl ha messzire költözöl és nem tudsz bejárni dolgozni.
2021. szept. 3. 18:56
 6/18 anonim ***** válasza:
52%

"van amelyik bank ad határozott idejűre is"

Nagyon komoly bank lehet az.

2021. szept. 3. 18:58
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
Teljesen lényegtelen mit gondolsz azokról a bankokról, attól még van ilyen.Egyébként nem csak fél éves határozott idejű szerződések léteznek, úgyhogy innen nézve nem is olyan furcsa.
2021. szept. 3. 19:01
 8/18 anonim ***** válasza:
34%
Nekem meg az a lényegtelen te mit gondolsz.
2021. szept. 3. 19:05
 9/18 anonim ***** válasza:
47%
Értem, hogy bunkó vagy és tájékozatlan, attól még ha tényeket közlök azok nem az én gondolataim.Te viszont valótlan választ adtál a kérdezőnek.
2021. szept. 3. 19:18
 10/18 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem viszont te vagy a bunkó és tájékozatlan, mégpedig a 7-es válaszoddal voltál bunkó, de látom már észre sem veszed, ha az vagy és ez baj.
2021. szept. 3. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!