Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van munka, így végig kell...

Van munka, így végig kell dolgozni a 8 órát - ez mégis miért baj? Nem azért van ott az ember? Gyárban sem teheted karba a kezed, hogy neked ennyi elég volt...

Figyelt kérdés

Van egy webáruházam, az előző alkalmazottam pörgött mint a tazmánördög, megszoktam, hogy 7:00-tól 15:00-ig non stop csomagol, e-maileket ír, fényképez, feltölti a termékeket, azaz végigdolgozza a munkaidőt, nem áll le. Nem tartott ebédszünetet (munka közben evett), és e-cigizett (amit szintén munka közben csinálhatott, nem kellett kimennie).

Elment szülni, így kellett új alkalmazott, és már a 11. jelentkező vérzik el a próbanapon, pl. csörög a telefon, az meg csak ül, és bámul ki az ablakon... a másik közli, hogy ő most "pihen" meg "szünetet tart" de volt aki 13 órakor közölte, hogy ő már eleget dolgozott ma!

Nem értem, mégis mi a baj, a munkahely nem a munkáról szól? - A gyárban sem bámulhatsz ki az ablakon, amikor a szalag tolja eléd a munkadarabot... vagy a postás sem ül le az utcai padra fél órát pihenni...

Ennyire lusta lenne mindenki? Ti hogy álltok hozzá, ha van munka végigdolgozzátok a napot?

(A fizetést most ne vegyük alapul, nem azzal van a baj.)

2021. szept. 1. 17:19
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
40. Én miért nem voltam elég bátor ehhez? Azon kívül,hogy nem akartam hogy a következő munkahelyem papírjára rá kelljen írnom,hogy... rákuláztam az asztalra... XD
2021. szept. 12. 22:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!