Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen az Esztergomi Suzuki...

Milyen az Esztergomi Suzuki gyárban dolgozni?

Figyelt kérdés
Hirdetnek állást, havi 205-220 nettó, 2 műszak, szállásal, 3x-i étkezéssel.... amúgy milyen?

2020. szept. 5. 18:33
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon király hely. Sok boldog, energikus ápolt ember az étkezőben. Fergeteges a hangulat.
2020. szept. 5. 18:47
 2/7 anonim ***** válasza:
82%

youtube-on keress ra:

"felvettek a suzukiba munkasnak"

2020. szept. 5. 19:05
 3/7 anonim ***** válasza:
98%

Amit hirdetnek az igaz, a fizetés is.

Viszont szar ázsiai cégnek dolgozni.

Nagyon más a mentalitás.Annak ellenére is,hogy a Suzuki elég régóta Magyarországon van.

2020. szept. 5. 19:50
 4/7 A kérdező kommentje:

Első válaszoló! Ez irónia volt? Miért? " ápolt emberek" fura meghatározás..

Utolsó válaszoló! Miért rossz ázsiai cégnél dolgozni?

2020. szept. 5. 20:05
 5/7 anonim ***** válasza:
98%
Bocs az offért, de engem is érdekelne. Senkit nem ismerek, aki konkrétan ott dolgozna, úgyhogy nincs tapasztalatom róluk.
2020. szept. 5. 20:57
 6/7 anonim ***** válasza:
94%

A távolkeleti cégek és emberek nagyon máshogy állnak a munkához, aki nem túlórázik, az kb nem is ember, a munka központi szerepet tölt be az életükben. Ennek megfelelően az ázsiai cégek menedzsmentjében olyan vezetok ülnek, akik hajlamosak csattogtatni az ostort, magyarul munka közben lóga beled, kitapossák belőled a teljesítményt és ezt nem annyira honorálják, mert ugye ez az alap amit megtehetsz a cégért.

Vannak előnyök is, de a fenti dolog miatt én gyári munkát nem ajánlok ilyen helyen, bár az irodistaknak is sanyarú sorsa van...

2020. szept. 5. 22:33
 7/7 anonim ***** válasza:
52%
Bocs amúgy én is az offért, az előző 2 hszre akartam reagálni.
2020. szept. 5. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!