Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van még valaki rajtam kívül,...

Van még valaki rajtam kívül, aki minimálbér ALATT keres?

Figyelt kérdés

Részidős állás, heti 4 napra 30 óra (nincs messze a heti 40től) és ezért 85 nettó.

Bőven a 111.000 nettós minimálbér alatt.

Ennyi az annyi.

Van még valaki aki így keres (és nem közmunkás)?

2021. aug. 4. 16:06
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
88%
Hagyjatok mar a valaszokat, tok mindegy hogy mit irtok, ugyis az jon ki belole amit ez a retardalt akar.
2021. aug. 8. 08:59
 42/44 anonim ***** válasza:
78%

Há akkor a való élet az, hogy a 2 diplomáddal szívesen fogad egy nagyobb vállalkozas, es igazából a multihoz csak fel kene frissítened a nyelvtudásodat.

Hogyha anno megadták a nyelvvizsgát akkor hiába felejtettél sokat, kell lennie egy erős alapnak amire építhetsz.

Eleg csak az adott nyelven filmet meg ingyenes oktatóanyagokat nézni (meg duolingozni egy kicsit) ha utána se megy akkor magántanárral fel tudod hozni magad egy versenyképes szintre.

Ha én diploma nélkül tudom keresni br 450-et akkor te is ki tudsz magadból csikarni többet mint a minimálbér - feltéve ha akarsz.

Ha meg nem akarsz akkor meg jó ez neked.

2021. aug. 8. 09:10
 43/44 anonim ***** válasza:
68%
Elmebeteg alkoholista , azért nem kell sehova.
2021. aug. 8. 09:12
 44/44 anonim ***** válasza:
100%
közmunkások, és sokan akik szintén részidőbe dolgoznak.
2021. aug. 13. 10:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!