Van még valaki rajtam kívül, aki minimálbér ALATT keres?
Figyelt kérdés
Részidős állás, heti 4 napra 30 óra (nincs messze a heti 40től) és ezért 85 nettó.
Bőven a 111.000 nettós minimálbér alatt.
Ennyi az annyi.
Van még valaki aki így keres (és nem közmunkás)?
2021. aug. 4. 16:06
11/44 anonim 

válasza:

Nekem sem volt még kézben a papír, azóta nekem is lett, nem is egy, és nem a minimálbérért gürizek 40órában.
Valamit még mindig rosszul csinálsz.
12/44 A kérdező kommentje:
"Valamit még mindig rosszul csinálsz."+
Ja. Még élek. Már egy fekete pont.
2021. aug. 4. 17:58
13/44 anonim 

válasza:

Igen, és évek óta hányod ide a szarjaidat, ahelyett, hogy...
14/44 A kérdező kommentje:
mi helyett? hogy az utcát söpörném? Hogy közmunkáznék Ahelyett? Mert ebből lehet választani!
2021. aug. 4. 18:01
15/44 anonim 

válasza:

Heti 30 órás vagyok, 230 nettó erre az alapom, de most volt juliusban 25 túlórám , arra kaptam nettó 90 jutalmat, gyakran van ilyen ha valami projekt van, szóval így 320at kaptam tegnap kézhez. Munkahelyváltás?
16/44 anonim 

válasza:

Ès neked valaki fegyvert tart a fejedhez hogy ott dolgozz ennyièrt? Akkor csináld azt, amit 12 èvvel ezelőtt.
17/44 A kérdező kommentje:
"Heti 30 órás vagyok, "
jajjjj de érdekes hogy te is ÉPP 30 órás vagy!!! jajj hát micsoda véletlen!! De ha azt írtam volna hogy 35 órás vagyok most te is épp annyi lennél... nagyon gyenge.
2021. aug. 4. 19:02
18/44 A kérdező kommentje:
"Akkor csináld azt, amit 12 èvvel ezelőtt."
ÖRÖMMEL CSINÁLNÁM!! Az OM-ben dolgoztam, ami ugyebár megszűnt. EMMI lett belőle.
2021. aug. 4. 19:03
19/44 A kérdező kommentje:
"Munkahelyváltás?"
Hogyne. Az FKF-hez.
2021. aug. 4. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!