Van még valaki rajtam kívül, aki minimálbér ALATT keres?
Részidős állás, heti 4 napra 30 óra (nincs messze a heti 40től) és ezért 85 nettó.
Bőven a 111.000 nettós minimálbér alatt.
Ennyi az annyi.
Van még valaki aki így keres (és nem közmunkás)?
Örülök Kérdező, hogy ezt így sikerült tisztáznunk és megértened.
A minimálbér teljes munkaidős, vagyis a heti 40 óra/napi 8 óra munkaidőre vonatkozik. Ha részmunkaidős vagy és a minimálbérnek a részmunkaidővel arányos részét megfizetik, akkor megkaptad a kötelező minimálbért, nincs miért reklamálnod.
Természetesen én a minimálbér ALATT keresek ez egyetlen pillanatig sem volt és nem is kérdés.
A számokkal lehet bűvészkedni de a boltban meg csak azt lehet elkölteni ami a számlámon van.
És az minimál alatti, ez evidens.
A minimál alatt keresek ez evidens.
Soha egy pillanatig sem volt és nem is kérdéses.
Szakképzetlen csicska munkás vagyok.
140-et kapok nettóba
Tessék 8 vagy 12 órás munkát vállalni amit megfizetnek.
Nagyon sok munkanelküli is van aki 0 Ftot keres, nekik felkopik az álluk ha nem jutnak pénzhet valahogy.
Azt írod 12 éve vagy a munkaerőpiacon, ha van érettségid meg beszélsz eggy nyelvet akkor hülyére nem fogod keresni magad, de ennél többet fogsz kapni.
Vagy menj mekibe/futárnak/portásnak, stb.
" ha van érettségid meg beszélsz eggy nyelvet akkor hülyére nem fogod keresni magad, de ennél többet fogsz kapni."
Az érettségi mellé még van 2 diplomám, viszont idegen nyelven 1995ben és 1998ban szólaltam meg utoljára amikor letettem a nyelvvizsgákat...
ennyi!!
Tessék. Való élet.
"Akkor meglátásod szerint én is minimálbér alatt keresek?"
BŐVEN!! Mert senkit se érdekel mennyi IDŐÉRT kaptad a 10.000-et csak az az érdekes MIT TUDSZ ELKÖLTENI a boltban !!És az 10.000 ha 2 óráért ha 2 napért ha 2 hétért kaptad akkor is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!