Gépeszmérnökök/műszaki menedzserek vagy akár egyéb mérnökök, ti mennyit kerestek?
Figyelt kérdés
Bárki válasza sokat segít de kifejezetten sokat segítene műszaki msc-vel rendelkezők válasza, bármilyen párosításban, illetve az, hogy mennyi a tapasztalat és milyen a betöltött pozíció2021. aug. 1. 22:27
11/72 anonim válasza:
Egyébként legjobban nem is a végzett szak hanem az ahhoz kapcsolódó iparág ( mint foglalkoztató ), határozza meg az elérhető bér sávot. Egy itthoni agrár vagy építőipari cég soha az életben nem fog tudni annyit adni mint egy nagy járműipari multi a fejlesztő mérnökeinek akik több kontinensre is gyártanak óriási forgalommal.
12/72 anonim válasza:
Br 450 ezer, nyugat dunántúli multi, minőségbiztosítási mérnök, pályakezdő
13/72 anonim válasza:
Bruttó 430, Bács-Kiskun megye.
3 éves tapasztalat és gépészmérnök msc végzettséggel.
14/72 anonim válasza:
Br 450, 3 év tap, valamit nagyon elb@szhattál
15/72 anonim válasza:
Netto 430 se volt örült sok de bruttóban tényleg keves. Altalaban akor van ez mikor ellustul az ember es nem akar valtani munkahelyet mert jo neki ami van, nem akar utazni stb. Nagyon ritka mikor egy munkahelyen belül tovabb tud lépni az ember.
16/72 anonim válasza:
Mscvel 3 ev tapasztalattal en nem is ertem, hogy hogyan nem rohogte arcba a munkaadokat
17/72 anonim válasza:
Pályakezdő villamosmérnök vagyok Budapesten, br. 450 + cafeteria, igazából ennek a fizetésnek is nagyon örülök, mert a nettója több, mint másfélszerese a gyakornoki fizetésem nettójának, plusz elég sokáig kerestem állást y annak örülök, hogy ide felvettek.
F
18/72 anonim válasza:
Nettó 250e pályakezdő gépészmérnök
19/72 anonim válasza:
13-as vagyok.
Tudom, hogy elég durván alul vagyok fizetve, de hiába szeretnék váltani nincs semmi értelmes jobban fizető állás olyan távolságon belül amit még bevállalnék. Rendszeresen nézem az álláshirdetéseket, de pang az egész munkaerőpiac.Nagyon várom már a percet, hogy végre körbe röhöghessem a munkáltatót mert abszolút nem vagyok megelégedve ezzel.
20/72 anonim válasza:
pang a munkaerőpiac? LOL , életemben soha nem kaptam ennyi megkeresést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!