Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi a reális fizetés?

Mennyi a reális fizetés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ebben az évben végeztem gépészmérnökként (épületgépészet-BSc, levelező). A jelenlegi munkahelyemen kezdtem 5 éve, eleinte egyszerű rajzokkal, most már kiviteli tervek, méretezések a napi feladatom. Úgy érzem az iskola elvégzésével reális a fizetésemelés iránti igényem. Jelenleg netto 200-at kapok.

Mennyit lehet reálisan kérni ennyi tapasztalattal? Ezen a területen dolgozók leírnák, hogy mennyit kapnak jelenleg?

2021. júl. 14. 15:36
 1/5 anonim ***** válasza:
30%
5 év tapasztalattal minimum bruttó 500 még vidéken is, függetlenül attól, hogy mikor lett meg a diplomád. Tekintve, hogy jelenleg bruttó 300-on vagy, kérdéses, hogy belemennek-e.
2021. júl. 14. 16:32
 2/5 ascelpius ***** válasza:

Keresni kell más helyet, máshol sokkal többet fognak adni ennyi tapasztalattal és diplomával.

Ha meg van az új hely akkor érdemes leülni a mostani főnökkel beszélni és ha nem adja meg akkor felállni

2021. júl. 14. 17:47
 3/5 Vodafonelive ***** válasza:
0%

Örülj neki, hogy ennyit kapsz, én sajnos nem ennyit kaptam vidéken, hanem a garantált bérminimumot, ami a nettód fölött van picivel és már volt minimum tapasztalatom.

Budapesten szerintem többet el tudsz kérni, Revitezni tudsz-e? Valahol már ez az ELVÁRÁS egy mai álláshirdetésből olvasva.

2021. júl. 14. 17:59
 4/5 anonim ***** válasza:
63%

Szard le a fizetésed, az állásodba cska annyit melózz amiért még nem rúgnak ki, mellette vállalj tervezést, műszaki rajz készítést, egyedi alkatrészgyártást kivitelezést.

A nettó 200 elég lesz a kft-d rezsijére amíg be nem indul a céged!

(kb 1-2 év)

2021. júl. 14. 22:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Jelenlegi munkahelyedről meg lopd ki az ötleteket, kontaktokat, megrendelőket mindent amit lehet, ha már nem fizetnek meg.
2021. júl. 14. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!