Mennyi a reális fizetés?
Sziasztok!
Ebben az évben végeztem gépészmérnökként (épületgépészet-BSc, levelező). A jelenlegi munkahelyemen kezdtem 5 éve, eleinte egyszerű rajzokkal, most már kiviteli tervek, méretezések a napi feladatom. Úgy érzem az iskola elvégzésével reális a fizetésemelés iránti igényem. Jelenleg netto 200-at kapok.
Mennyit lehet reálisan kérni ennyi tapasztalattal? Ezen a területen dolgozók leírnák, hogy mennyit kapnak jelenleg?
Keresni kell más helyet, máshol sokkal többet fognak adni ennyi tapasztalattal és diplomával.
Ha meg van az új hely akkor érdemes leülni a mostani főnökkel beszélni és ha nem adja meg akkor felállni
Örülj neki, hogy ennyit kapsz, én sajnos nem ennyit kaptam vidéken, hanem a garantált bérminimumot, ami a nettód fölött van picivel és már volt minimum tapasztalatom.
Budapesten szerintem többet el tudsz kérni, Revitezni tudsz-e? Valahol már ez az ELVÁRÁS egy mai álláshirdetésből olvasva.
Szard le a fizetésed, az állásodba cska annyit melózz amiért még nem rúgnak ki, mellette vállalj tervezést, műszaki rajz készítést, egyedi alkatrészgyártást kivitelezést.
A nettó 200 elég lesz a kft-d rezsijére amíg be nem indul a céged!
(kb 1-2 év)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!