4 nap alatt 44 óra munka mennyire reális?
Figyelt kérdés
Pihenő nélkül egyhuzamban...
2x 12 óra + 2x 10 óra
2021. jún. 22. 14:26
1/15 anonim válasza:
En csinaltam 4*12.
Sot 5*12, 6. napon 10 orat.
2/15 anonim válasza:
Teljesen reális, annyira nem is sok
3/15 anonim válasza:
Reálisnak sajnos reális, soknak még a heti 40 óra is sok, főleg, ha szarul van fizetve.
4/15 anonim válasza:
Miért ne lenne reális? Nyilván nem kevés, de azért belehalni nem fogsz.
5/15 anonim válasza:
Hát figyelj, az se mindegy, hogy milyen munkáról van szó.
6/15 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy ülő munka, vagy bizronsági őr, ahol akár aludni is lehet, vagy egy gyár, ahol még 10 percre se ülhetsz le. Amúgy én teljes mértékben ellenzem az ilyen hosszú munkaidőt, bármi is legyen az.
7/15 anonim válasza:
Ez túlórával együtt vagy ez a normál munkaidő?Az se mindegy hogy mennyi pihenés van utána,ha mondjuk van 3-4 nap pihenő akkor oké
9/15 anonim válasza:
szóval csak aludni jársz haza... egy növénynek is jobb élete van.
10/15 anonim válasza:
Budapesten Starbucksban úgy dolgozom, hogy 4 napon 12 óra munka, aztán 4 nap pihenőnap. Annyira azért nem tartom súlyosnak ezt.
Egyébként Angliában is éltem és ott nyaranta a szezonban heti 6 napon 12 órát dolgoztunk megállás nélkül 2 hónapig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!