Szerintetek az itt megadott fizetés reális?
Irodai munka egy diákszövetkezetnél, ahol adatot rögzítesz meg előkészíted a bérszámfejtést gondolom, és nettó 230 ezer van megadva. Nem tartjátok kicsit soknak? Vagy csak félreolvasták volna, és bruttó 230 ezer? A legtöbb irodai munka gbm környékén van, ez ahhoz képest álom.
Szerintem ez troll kérdés, fölösleges rá válaszolni. "A legtöbb irodai munka gbm környékén van"
Aha persze ahogy azt gondolod
Bocsánat, lehagytam, hogy az ilyen adminisztrátoros irodai munka.
Tudom, hogy van ahol sokkal többet kapnak, de neten is legtöbb helyen azt írják, hogy nettó 200 ezres a fizetés.
Ebben az esetben elnézésed kérem, sok a provokatív kérdés ami szerint az összes diplomás egy minimálbéren tengődő szerencsétlen, bezzeg az építőiparos culágerek és fodrász feleségeik az élet királyai.
Szerintem korrekt bér egyébként, csoporttársaim ekörül kaptak ilyen pozíciókban.
Nem diákmunka.
Én is azért tartottam irreálisnak, mivel ugyan érettségi kell hozzá, de angolból csak alapfokú tudás kell, valamint tapasztalat se szükséges.
"angol nyelvtudás (társalgás szint)"
Ez hol alapfokú angol tudás? Ez legalább középfok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!