Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csinálnátok ha mondjuk a...

Mit csinálnátok ha mondjuk a munkáltatótok a megadott határidőn belül nem utalná nektek a pénzt?

Figyelt kérdés

2019. okt. 10. 10:20
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Első körben szépen udvariasan megkérdezném az okát. Aztán idejönnék fröcsögni a gyakorira, naponta kiírnák erről 4-5 kérdést hónapokon keresztül.
2019. okt. 10. 10:25
 2/7 anonim ***** válasza:
54%
Feltéve hogy bejelentett nem fekete munkáról beszélünk, és a munkaszerződésben foglaltakat megszegte ezzel, bizonyítékok összeszedése, azonnali hatályú felmondás és munkaügyi bíróság.
2019. okt. 10. 10:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Be vagyok jelentve. Köszönöm szépen!
2019. okt. 10. 10:30
 4/7 A kérdező kommentje:
De amúgy nincsen gáz, csak rákérdeztem.
2019. okt. 10. 10:31
 5/7 anonim ***** válasza:
50%

Én első körben rákérdeznék az okára.

Ha sokadikra történik, és nem pár ezer forint elmaradásról van szó, akkor 15 napon belül azonnali hatállyal felmondanék, ha lenne hova mennem hirtelen dolgozni.

2019. okt. 11. 05:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt már ilyen. Mindig 7-ig fizettek, de még 12-én sem érkezett meg a pénz, pedig a szerződés szerint 10-ig kellet kifizetniük. Én rákérdeztem, azt mondták már rajta vannak az ügyön, illetve kiderült senki sem kapott még fizetést. Végül 2 napra rá megérkezett rendben a pénz, többet nem volt ilyen gond. Gondolom valamilyen likviditási probléma volt.
2019. okt. 11. 10:50
 7/7 anonim ***** válasza:
49%
Általában legkésőbb 10-ig van fizetés. 11-én még bemegyek, és 11-én éjfélig nem történik változás, akkor 12-én bontjuk a munkaszerződést. Volt rá példa.
2019. okt. 12. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!