Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti mit csinálnátok a helyemben?

Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Jelenleg már lassan 3 éve dolgozom ezen a helyen, havonta kb keresek 220.000 Ft -t ( Netto ). Ez egy betanított munka úgymond, pörgős meló, napi 12 óra ( 3 napot mész , 3 itthon ) , hétvégén is meló és ünnepnapon is illetve nappal - éjjel is mész. Végülis szeretem amit csinálok, néha mérgelődök is, panaszkodok , de hát gondolom mindenki így van. Gondolkodom/tam, hogy csinálok még pár szakmát, amivel akár tudok lenni vállakozó is évek múlván. De hát e melett a meló melett nem tudok tanulni, mert nem tudnak elengedni amikor a tanfolyam van. Így hát nem lehet semmit sem tanulni.

Itt ezen a helyen sok olyan ember van, akinek van szakmája, de nem tud benne elhelyezkedni, vagy nem fizettek nekik annyit ( Ők is mérgelődnek mindig ) , változás mindig van, vesznek is fel embert mindig, mert sorba mennek el.

Ti mit tennétek, maradnátok vagy lépnétek pár éven belül? Csak mi van akkor, ha amit elterveztem szakmát , az sem jön úgy össze fizetés szempontjából , stb. ( Bár kétlem , munkavédelemmel kapcsolatos ) . Édesapám mindig azt mondja, hogy itt kell maradnom, mert hogy ennyi fizetést soha nem kapnék, illetve mi van akkor, ha nem úgy jönnek össze a dolgok. Mondtam neki, hogy mi van akkor, ha netán elbocsáttanak? Akkor is a 0-án vagyok.

Amúgy van már egy jó szakmám, ehez kéne az , amit elterveztem.

Szerintetek?

Kicsit szedett vedett írás, siettem , elnézést, a lényeg kivehető.

Nemet nem írok, a kor az 20-25 év között van.

2019. márc. 31. 19:34
 1/4 A kérdező kommentje:
Előre lépési lehetőség nincs sajnos
2019. márc. 31. 19:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Erre választ helyetted senki nem tud adni.

Ha a körülmények miatt kivitelezhetetlen, amit szeretnél, akkor valamilyen áldozatot hoznod kell, vagy pedig maradsz.

... vagy egyeztetsz a munkáltatóval, hátha besegít a munkaidőd/beosztásod megváltoztatásával.

2019. ápr. 1. 04:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi legyen ..
2019. ápr. 1. 23:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi sem...
2019. ápr. 2. 04:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!