Ti mit csinálnátok ebben a helyzetben?
Pénzügyi szektorban dolgozok. Nagyon feszített a tempó és soha nem voltam még ilyen stresszes mint most (kb 1 éve vagyok ott)
Az egész napomat egy irodában töltöm a főnökkel, aki már azért felemeli a hangját ha valamit nem teljes aláírással írok, hanem szignózok...
A pénz nem rossz, viszont én úgy gondolom hogy ketten három - négy ember munkáját látjuk el.
Hivatalosan 4 órára vagyok bejelentve. 8 órát dolgozok, de "jutalék" címszó alatt jön plusz pénz melyre nem panaszkodok mert az van hogy extrém magam.
A baj az ott kezdődik, hogy nagyon stresszes. És félek hogy rá megy az egészségem.
Van félretett pénzem, de nem tudtam eljutni egy boltba sem. Szétment a biciklim, több nadrágom kiszakadt. De én ha haza jutok sokszor fél óráig csak ülök egyhelyben.
És nagyon idegesít, hogy igazából én sosem éltem az életet, mert gyerek koromban semmi pénzem nem volt. Most jönne a nyár, erre a főnököm kijelenti hogy ő alig lesz bent és úgy időzítsem a szabadságot. Sosem voltam sehol fesztiválozni, bulizni. 27 vagyok, lassan kimegyek abból a korból.
Ha meglenne a nyelvvizsgám akkor mellé a diplomám, mellyel egy biztos hogy jobban keresnék és nagyobb lehetőségem lenne.
Sajnos anyámmal élek, ami nekem nem baj, kijelentettem neki, hogy én nekem van félretett pénzem én minden hónapban le fogom tenni a pénzt az asztalra mint eddig.
Ő pedig azt mondta itt a házban nem lesz olyan aki nem dolgozik, inkább ne rakjak le semmit csak csináljak valamit. (nála ha 1-2 napos munkát vállalok be akkor sem csinálok semmit) És igazából én 60-70 ből kijövök.
Tök mindegy ha kell valami plusz.
Jogsit nem tudok tenni nincs időm rá + stresszes vagyok
Nyelvvizsgát sem tudok tenni mert nincs időm rá + stresszes vagyok, még a végén el is ütnék valakit.
Dolgoztam gyárban full csicska munkát, de ott mikor éjszakás voltam és reggel hazajöttem még akkor is pörögtem. De hát ugye nem nívós. Semmi riszpektje.
Fizikailag tényleg sokkal fárasztóbb volt.
Viszont összesen 2 gépre kellett figyelni vagy 1-re.
Állítólag valami egészségtelen cucc volt a levegőben.
De azt orvosok is megmondják a stressznél nincs egészségtelenebb dolog.
Mikor csörög a telefon már gyomor idegem van.
27 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!