Ti mit csinálnátok, ha hirtelen az öletekbe pottyanna 4 milliárd forint?
"Ti mit csinálnátok, ha hirtelen az öletekbe pottyanna 4 milliárd forint?"
Felébrednék :D :D
Aztán, ha ébren is megvan még az a 4 milliárd, akkor ahogy leírtad: bankban, ft-ban is meg valutában is, aztán aranyban is, meg ingatlanban, utaznék hatalmasat, végezetül végre megvalósítanám a vállalkozásomat, amihez elég lenne kb. 500 ezer ft.
De én nem szoktam álmodozni - inkább megpróbálom a való életben megvalósítani a dolgokat, mert ha a milliárdokra várok, akkor csak elmegy mellettem az élet :-)
Szerintem nagyon gyorsan felvenném egy tényleges pénzügyi tanácsadóval a kapcsolatot (gondolom a Szerencsejátéknál alapból fel is ajánlanak ilyet a nagy összegű nyeremények mellé). Biztosra mennék, szóval valószínűleg több valutában, több bankba szórnám szét a pénzt és azonnal írnék egy végrendeletet is, ahol szépen tételesen fel van sorolva minden.
Valószínűleg 1-2 hónapig gondolkodnék és ülnék a pénzen, ugyan úgy járnék munkába, stb. Az ami a legjobban idegesítene benne, hogy teljesen felborítaná az eddigi életemet.
Nyilván "muszáj" lenne rokonoknak lepasszolni belőle valamennyit, barátoknak is lehetne ennyiből azért már adni. Viszont ezzel az lenne a baj, hogy nem tudnám ki az aki tényleg a barátom még és ki az aki csak a pénzre hajt... Az lenne a legjobb, ha úgy nyerném meg, hogy nem látszana rajtam a gazdagság és eltitkolhatnám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!