Gépeszmérnökök/műszaki menedzserek vagy akár egyéb mérnökök, ti mennyit kerestek?
Igaza van a másodiknak. A belvárosi Jaguar/LandRovernél , vagy az Itronnál seniorkent bőven keresel nettó 1 milliót.
Csak éppen ez nem releváns összehasonlítás bármi mással.
Műszaki menedzser az büfé szak.
Mérnök infot végeztem. Sok menedzser haverom/csajom volt a főiskolan akikkel tartjuk a kapcsolatot. Nagy részük meki meg ilyen helyeken dolgozik 180ert.
En meg keresek programozassal 3 ev tapasztalattal netto 580at vidéken.
Attól függ melyik végét nézem.
Én vidéken nettó 420 ezret kapok egy kínai multi cégnél,ami szerintem a térséget nézve nagyon jó. És van egy gépészmérnöki diplomám.
A gyerekkori barátom ( osztálytársak voltunk ) letolt egy info diplomát,majd külföldön egy Adatelemző és adattudományi mérnök msc-t
Végig info cégeknél dolgozott.
Most évi 160 K-t keres ( de ebben nincs benne a bónusz ) mint vezető kiber biztonsági mérnök és az érintésmentes fizetés technológiáért felelős egy bankkártyás cégnél.
Mondjuk ő kezdettől fogva a külföldre tervezett.
Most már én is úgy gondolom h jobb lett volna ha anno inkább vele tartok.
35 F
790 netto
Rendszermérnök
budapesti cég
13. Having fizu.bejárás támogatás + small commission
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!