Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 20 és 30 év közötti fiatalok/f...

20 és 30 év közötti fiatalok/fiatal párok! Ti mennyi pénzt tudtok félretenni havonta későbbi ingatlanvásárlás céljára? Hogy látjátok a jövőt?

Figyelt kérdés
Mi a párommal külön-külön számolva kb. 125 és 150 ezer Ft közötti összeget tudunk félretenni havonta, de ez is csak úgy megy, hogy mindketten a szüleinknél lakunk még, ill. a szülők annyival tudnak támogatni bennünket, hogy a rezsit, élelmiszert ők fizetik, természetesen ha valamit azon felül szeretnénk, mi fizetjük saját magunknak. De még sajnos ezt is kevésnek érzem, pedig mindketten diplomás munkakörben dolgozunk. :/ Sajnos a fizetés mértéke köszönő viszonyban sincs az ingatlan árak drágulásának mértékével. Szerintetek ki fog tolódni a szülőkkel otthon lakó fiatalok életkora és a gyermektelenség megnövekszik ezáltal? :/

2021. júl. 25. 21:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
#19: szerintem a saját országában mindenki oda költözik, ahová akar...
2024. jan. 2. 09:38
 22/24 anonim ***** válasza:
53%
Te tudod, de én nem értem, mit esznek az emberek azon a zsúfolt, ronda, büdös városon...
2024. jan. 2. 09:47
 23/24 anonim ***** válasza:
22: gondolom azt hogy van munka. Es egy szakmával nem 2 cég közül lehet választani mint videken. Mernok vagyok de komplett videki orszagrészben együtt nincs annyi allaslehetőség mint Budapesten.
2024. jan. 2. 10:00
 24/24 anonim ***** válasza:
0%
#23 IT-ban meg alap a homeoffice, szóval csak ezért fölösleges Budapestre költözni, pláne, hogy nem is muszáj országon belül gondolkodni. Én pl. Német cégnek dolgozok.
2024. jan. 2. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!