Felmondtam a munkahelyemen de még mindig nem kaptam meg a béremet és kilépő papírjaimat mert az Államkincstárra várnak... Ez nem fura?
Egy kórházban dolgoztam ahol múlthét hétfőn (07.12.) szűnt meg a munkaviszonyom, de még a mai napig nem számoltak el velem. Most hívtam őket és azt mondták majd ha megkapták az Államkincstártól a papírokat majd csak aztkövetően valamikor postázzák a béremet és az igazolásaimat. Ez nekem fura, mert törvényileg megvan határozva, hogy a munkavállalóval a munkaviszony megszűnését követő legkésőbb 5. munkanapon elkell számolni. + Mennem kéne munkaügyibe de iratok híján nem tudok...
Ez nekem érdekes. Mit gondoltok? Ti jártatok már így?
De igen, tudsz menni a munkaügyibe, felvesznek attól az időponttól, amikor megjelensz és hiánypótlásra szólítanak fel, de a munkanélküli segélyt azt a regisztráció időpontjától kapod.
Nem tudom, miért kell az államkincstárra várni, nyilván van valami oka.
Egyébként meg addig is kereshetnél másik munkahelyet - nem feltétlenül kell a munkanélkülire várni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!