Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Faluhelyen miért nem mennek...

Faluhelyen miért nem mennek el napszámozni nyári iskola szünet alatt a fiatalok?

Figyelt kérdés
Munka lenne csak munkaerő nem , miért nem jönnek? A szüleiket se értem, hogy miért engedik, hogy egész nyáron otthon üljenek meg videojátékozzanak ahelyett hogy egy kis pénzt keresnének meg megtanulnák mi a munka?
2021. júl. 17. 09:45
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
71%
Döbrögi új megoldást talált a munkaerőhiányra.
2021. júl. 17. 14:08
 32/42 anonim ***** válasza:
88%
Talán mert bemegy a legközelebbi városba és kapnak egész elviselhető diák munkákat. Pl arufeltolto stb. Jobb mint a napszàm ami nagyon egészségtelen is. Főleg ilyen melegben. Oda már csak az megy manapság aki semmi másra nem jó.
2021. júl. 17. 14:17
 33/42 anonim ***** válasza:
86%

Írd már le mennyit fizetsz egy napra.

Amúgy vagy nem fizetsz eleget, vagy nem hirdeted eléggé a lehetőséget. Az is elég, ha azt hiszik, hogy keveset fizetsz.

2021. júl. 17. 14:35
 34/42 anonim ***** válasza:
74%

27-es

Hogy jön ide Dél-Afrika?

2021. júl. 17. 14:40
 35/42 anonim ***** válasza:
87%

Én 16 éves koromtól mentem nyaranta gyárba dolgozni. Klímás, tiszta hely volt.

Ment volna földekre kapálni a fekete halál!

2021. júl. 17. 14:43
 36/42 anonim ***** válasza:
100%

Hej, Döbrögi!

Mennyit fizetsz?

Mit kell a fantáziavilágodban dolgozni?

Hol hirdeted?

Földrajzilag merre van a kitalált hely?

2021. júl. 17. 14:59
 37/42 anonim ***** válasza:
5%

Pont a múlt héten olvastam/hallottam valami felmérésről, hogy a diákok nap 15k-ért sem igazán akarnak dolgozni.

Szerintem ez a nyúl viszi a puskát este, de amíg a szülők eltartják, ő dolguk

2021. júl. 17. 16:11
 38/42 anonim ***** válasza:
85%
Amúgy ha igaz a sztori akkor szedd le magad ha nincs ember. Neki állsz mindennap szépen reggel hatkor és nyomod este nyolcig. Annyi napig ameddig kell. Kicsit meg kell szakadni de aztán eladod jön a lé és pihenhetsz. Vagy rád rohad az egész te döntesz. Akiket ismerek föld tulajdonosokat azok is mind ilyenek. Nincs ember de akkor se állna be ő maga dolgozni pedig az ő pénze áll benne. Inkább hív olyan embert aki több kárt csinál mint hasznot. Szóval nem értem mit csodálkozik az ilyen magadfajta hogy nincs ember. Ezt a munkát ti sem akarjátok csinálni.
2021. júl. 17. 16:15
 39/42 anonim ***** válasza:
70%
Egy volt kolléganőm azt mesélte, hogy volt 1-2 év, amíg mezőgazdaságban dolgozott ő is és a pasija is. Csakhogy nem itthon, ha jól emlékszem először Hollandiában, utána az UK-ban. Jobban fizet.
2021. júl. 17. 16:23
 40/42 anonim ***** válasza:
79%
Külföldön fejlettebb országokban minden jobban fizet. A gyár is.
2021. júl. 17. 16:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!