Faluhelyen miért nem mennek el napszámozni nyári iskola szünet alatt a fiatalok?
Figyelt kérdés
Munka lenne csak munkaerő nem , miért nem jönnek? A szüleiket se értem, hogy miért engedik, hogy egész nyáron otthon üljenek meg videojátékozzanak ahelyett hogy egy kis pénzt keresnének meg megtanulnák mi a munka?2021. júl. 17. 09:45
31/42 anonim válasza:
Döbrögi új megoldást talált a munkaerőhiányra.
32/42 anonim válasza:
Talán mert bemegy a legközelebbi városba és kapnak egész elviselhető diák munkákat. Pl arufeltolto stb. Jobb mint a napszàm ami nagyon egészségtelen is. Főleg ilyen melegben. Oda már csak az megy manapság aki semmi másra nem jó.
33/42 anonim válasza:
Írd már le mennyit fizetsz egy napra.
Amúgy vagy nem fizetsz eleget, vagy nem hirdeted eléggé a lehetőséget. Az is elég, ha azt hiszik, hogy keveset fizetsz.
35/42 anonim válasza:
Én 16 éves koromtól mentem nyaranta gyárba dolgozni. Klímás, tiszta hely volt.
Ment volna földekre kapálni a fekete halál!
36/42 anonim válasza:
Hej, Döbrögi!
Mennyit fizetsz?
Mit kell a fantáziavilágodban dolgozni?
Hol hirdeted?
Földrajzilag merre van a kitalált hely?
37/42 anonim válasza:
Pont a múlt héten olvastam/hallottam valami felmérésről, hogy a diákok nap 15k-ért sem igazán akarnak dolgozni.
Szerintem ez a nyúl viszi a puskát este, de amíg a szülők eltartják, ő dolguk
38/42 anonim válasza:
Amúgy ha igaz a sztori akkor szedd le magad ha nincs ember. Neki állsz mindennap szépen reggel hatkor és nyomod este nyolcig. Annyi napig ameddig kell. Kicsit meg kell szakadni de aztán eladod jön a lé és pihenhetsz. Vagy rád rohad az egész te döntesz. Akiket ismerek föld tulajdonosokat azok is mind ilyenek. Nincs ember de akkor se állna be ő maga dolgozni pedig az ő pénze áll benne. Inkább hív olyan embert aki több kárt csinál mint hasznot. Szóval nem értem mit csodálkozik az ilyen magadfajta hogy nincs ember. Ezt a munkát ti sem akarjátok csinálni.
39/42 anonim válasza:
Egy volt kolléganőm azt mesélte, hogy volt 1-2 év, amíg mezőgazdaságban dolgozott ő is és a pasija is. Csakhogy nem itthon, ha jól emlékszem először Hollandiában, utána az UK-ban. Jobban fizet.
40/42 anonim válasza:
Külföldön fejlettebb országokban minden jobban fizet. A gyár is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!