Szerintettek gáz hogy családom bele szólt az iskola választásba?
Nos a törénet röviden és tömören:
Én gimiben akartam menni de az anyám meg tesvérem nem akarta ide adni az jelenkezés lapot és le beszéltek az gimiről,és valami vacak szakiskolába küldtek,és jó messze van,és kollégiumban szívok.
És nem is az hogy még szakiskolába,de még olyan szakra ami nem is érdekel,és 5 éves :)))
És koliban kell hallgatnom a ordibálást,nem hagynak normálisan enni,és hagynom kell hogy egy nyomorék verjen ütsön mert Mozgás sérült,és ő bármi megtehet,és ki kell nyalnom az ő méltóságos alsó felét,vagy megvernek.
Persze,holmi kis értelmisségi,meg gazdag gyerekek járnak,meg holmi tanárok az utcáról felszedve...
Hát én sosem tartottam azt normálisnak, hogy egy szülő túlságosan mélyen belemenjen az iskolaválasztásba.
Jó, ismerek olyat, aki azért akart iskolát váltani, mert a barátnője oda járt és "én vele akarok lenni egész nap mert jujj de szerelmes vagyok 14 évesen". Akkor nem árt, ha a szülő kicsit jobban rááll a dologra, de mondjuk egy gimiről lebeszélni valakit az kicsit cringe. :D
Próbálj meg beszélni velük, hogy te nagyon nem szeretnéd ezt, mégha később jól is lehet keresni vele, mert teljesen más az érdeklődésed, stb...
De ép ezaz,mondtam már nekik de akkor is az lesz amik ő mondanak.
Ép ezaz,amúgy,pont a gimiről..Ahol esélyem volt labdába rúgni.
De tudod mire írattak?
Ecdl(nem tudom számít e)Számitógép szerelő....
Egyszer idegbe vertem magam,és szüleimet leszidtam,hogy mégis milyen iskolában írattak..
És egy nagy nullát tanulunk...
Olyan könnyűeket adnak föl,hogy komolyan mondom,egy 12 éves gyereknek való...
Várjál,tudod mit mondtak?
"Számító gép szerelőnek van jövöje!"
Mondom mivan?MIvaaaan?
Legalább egy infós szakgimiben írattak volna,akkor legalább ok lett volna,de akkor se infó ami érdekel,mert infóból alapokat tudom.
De akkor is,ilyen ocsmányul hadd ne mondjm milyen iskolában irattak?
Elkezdiik,hogy tankker nem tudok iskolában iratni..
Na,ez az legnagyobb hazuggság,mert jegyeim alap el tudtam menni valami iskolában ahol valami hasznos papír szereztem volna..
Én most tanultam szoftverfejlesztőnek (Az első vagyok) és mondjuk úgy, hogy a számítógép szerelő nálunk kihaló műfaj volt és egy ritka semmitérő szakma.
(Főleg mert kis utánajárással bárki tud számítógépet szerelni xD)
5
Ép ezaz,semmi érő munka xD
Még az ötvös jobb szakma,mert az legalább nincs akkora ki haló szakmában xD
Vagy inkább aranybecsüs
Azért az írásképedből nem úgy tűnik, hogy valami jól menő gimnáziumban lenne a helyed.
Betöltöd a 18-at és olyan suliba mész, ahova akarsz. Innen szép nyerni.
8
Jó,diszlexiáról hallotál?
Hát 4-essel hogy ne a hibarban nem?
diszleksziaaa
Egy gimnáziumban nem nézik úgy el, mint mondjuk egy szakiskolában. Szerintem örülj, hogy mégsem gimibe mentél, már csak azért is, mert 4 évig majdnem ugyan azt tanulod amit általános iskolában már átvettetek, dögunalom. Én 3 év szakmára mentem, sosem dolgoztam benne, de jó B tervnek. Ez után 2 év alatt leérettségiztem. Sosem bántam meg hogy nem 4 évig tartott. A vizsgafeladatok ugyan azok…Utána tanárképző főiskolára mentem, azaz nem volt hátrány. Tehát majd leérettségizel ugyan úgy, jobb akkor amikor már van szakmád, szerintem. De az nagyon csúnya ahogy írtál, mint egy 12 éves, ordibáló kisgyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!