Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Faluhelyen miért nem mennek...

Faluhelyen miért nem mennek el napszámozni nyári iskola szünet alatt a fiatalok?

Figyelt kérdés
Munka lenne csak munkaerő nem , miért nem jönnek? A szüleiket se értem, hogy miért engedik, hogy egész nyáron otthon üljenek meg videojátékozzanak ahelyett hogy egy kis pénzt keresnének meg megtanulnák mi a munka?
2021. júl. 17. 09:45
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
75%
Értelmetlen kérdés. Nyilván van aki elmegy és van aki nem. Pont úgy mint nem "faluhelyen". Most fiatal, lesz még elég ideje dolgozni. Minek dolgozzon ha nincs rászorulva.Egyébként is egy kifacsart, tórz személetmód ez, hogy "megtanulnák mi a munka". Ha kell majd megtanulják, ráadásul egy diáknak az iskola ugyanolyan munka mint másnak pld. a napszám. Ilyen erővel egy irodistának is írhatnád hogy a szabadsága alatt miért nem megy el napszámba hogy megtanulja mi is az a munka.
2021. júl. 17. 09:59
 2/42 A kérdező kommentje:

Ne keverjünk már össze munkát iskolával! Látszik még te se dolgoztál rendesen!

1 hét szabadság meg nem ugyanaz mint, hogy 2,5 hónapig otthon lógatja a lábát a gyerek!

2021. júl. 17. 10:05
 3/42 anonim ***** válasza:
96%
És téged ez miért zavar? Ne irigykedj rájuk.
2021. júl. 17. 10:11
 4/42 anonim ***** válasza:
100%

Akinek szüksége van pénzre, az elmegy dolgozni a nyáron. Akinek nincs szüksége pénzre, az pedig nem megy el dolgozni a nyáron.

Ennyi a történet.

Hagyjuk már ezt a "megtanulja mi a munka" maszlagot.

2021. júl. 17. 10:17
 5/42 A kérdező kommentje:
Úgy nyílván nincs szüksége pénzre, hogy anyuci meg apuci eltartja. Viszont ez felelőtlen szülői viselkedés, hogy fiatalkorban nem tanítják meg mi a munka és, hogy nem az a nyár, hogy otthon számítógépezik és eszik iszik a szülők pénzéből.. meg se becsüli.
2021. júl. 17. 10:20
 6/42 anonim ***** válasza:
87%

Ez a kérdés nagyon durván "ok boomer".

Bár reménykedem hogy csak troll a kiírója.

2021. júl. 17. 10:20
 7/42 anonim ***** válasza:
79%

Én, mint szulo... aki imadja mindket gyereket... azert az ilyen begyöpösödött falusi PARASZTot felrugnam a holdig...

Egyszer gyerek a gyerek. Egyszer fiatal, egyetlen egyszer az eleteben.

Legalabb nekik megadatik hogy nyaron 40 fokban nem kell dolgozni, nincsenek kotelezo dolgok. Az ev tobbi idoszakaban ugyis vannak.

Elvezzek a nyarat, egymas tarsasagat... a jatekot, okorkodest...

Te meg kapálj, intézd a desznyókat öregem!

2021. júl. 17. 10:34
 8/42 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező: Én dolgoztam már eleget, de a jelek szerint te viszont nem jártál iskolába. Vagy ha igen, teljesen feleslegesen. Nem csak az a munka hogy földeken kapálsz. Egyszerű vagy.
2021. júl. 17. 10:40
 9/42 A kérdező kommentje:

Aztán majd ne csodálkozz, hogy amikor dolgoznia kell majd a gyereknek mert kikerül az óvó karjaidból akkor meg nem feni majd a fogát rá!

Láttam én itt a faluban már sok fiatalt, aki jött hozzám napszámozni abból ember lett még pesten is , aztán van olyan aki azóta is az anyjáék nyakán van és csak néha eljár napszámba hogy a kocsmára legyen pénz!

2021. júl. 17. 10:43
 10/42 anonim ***** válasza:
92%
és kapnak a diákmunkások féldisznó prémiumot is? :D Dörögi visszatért. :D
2021. júl. 17. 10:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!