Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mitévő lennél a helyemben?

Mitévő lennél a helyemben?

Figyelt kérdés
Kaptam egy álláslehetőséget, megbeszéltünk mindent telefonon, mondtam a munkaadónak, hogy átgondolom, és visszaszólok másnap. Vissza is szóltam, felhívom, hogy érdekelne a munka szerdán tudnék vele találkozni személyesen, azt mondja most nem ér rá 30 perc múlva visszahív. Ez volt pénteken, ma meg hétfő van azóta se keresett.

2021. júl. 12. 14:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Felhívnám, lehet elfelejtette, ha nagyon sűrű a napja valakinek, előfordul.
2021. júl. 12. 14:58
 2/10 A kérdező kommentje:

Én ezzel úgy vagyok, ha valakinek valamit megígérek azt be is tartom.

Már ez az egész eléggé rosszul indul.

2021. júl. 12. 15:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy udvarias sms-sel még azért megdobnám, mert lehet, csak tényleg elfelejtette, emiatt még kár mindent kihajítani az ablakon.
2021. júl. 12. 15:07
 4/10 anonim ***** válasza:

Bármi is lehet, lehet egy haboka főnök, lehet belazasodott a gyereke. Ne itelkezz, amíg nincs mire.

Ha annyi derül ki végül, hogy feledékeny fajta vagy simán csak ígérget mindenkinek mindent, akkor célszerű így hozza állni de ez sem feltétlen gond, legalább ah elejétől kezdve tudod, mit varhatsz.

2021. júl. 12. 15:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Ki Ő, hogy még vissza sem hív! Pedig megígérte... Hagyd a fenébe!
2021. júl. 12. 15:46
 6/10 A kérdező kommentje:
Írtam neki egy email.
2021. júl. 12. 15:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Rosszul tetted! :(
2021. júl. 12. 15:50
 8/10 A kérdező kommentje:
Szerintem nem, ha szüksége van rám majd felhív. Ha meg nem akkor így jártam. Magamból indultam ki, ezért esett rosszul, hogy nem hívott vissza. Lehet tényleg elfelejtette.
2021. júl. 12. 15:56
 9/10 A kérdező kommentje:
Most írtak vissza, hogy betelt az állás :D
2021. júl. 12. 21:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Ilyen is van 🤷🏻‍♂️
2021. júl. 12. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!