Mit tennél a helyemben?
Van egy állás Bécs mellett, ahol nincs szállás magamnak kéne intéznem. Maga a német nyelv nem jelent problémát, viszont ha mindent kifizetek szállás+üzemanyag+internet+kaja stb maradna kb 1000 Euróm.
Amitől igazándiból tartok, hogy mi van akkor ha nem tetszik a munka, vagy ha nem fellelek meg valami miatt, az albérletet ugyan úgy fizetnem kell, aztán vagy találok másik munkát vagy nem. Aztán itt van ez a vírusos helyzet is. Eléggé tanácstalan vagyok.
Nos a tavasszal ugyanezen gondolkodtam en is.
Végül úgy döntöttem h, maradok mert nem éri meg.
Magyarországon is meg lehet keresni azt az ezer eurót, ha a lakhatás ingyenes vagy tehermentes az ingatlan.
Irodai munka diplomával.
Nekem is körülményesnek tűnik, mert ha lenne több tartalékom, illetve nem lenne a vírus akkor talán még el is indulnék, de így.
Igazából ez azon múlik, hogy te mennyire vagy bevállalós és alkalmazkodóképes. Ha a jéghátán is megélő típus vagy, akkor nem igazán érhet gond. Kisebb mértékben gondolkozva, az ember így költözik mondjuk vidékről Budapestre is. Ellenben bele lehet kalkulálni, hogy több a lehetőség a váltásra valószínű és ha kell egy időre elmegyek árut pakolni, csak fedezni tudjam a megélhetésem.
Ha lehetőséget látnék benne, én mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!